Ana SayfaÜnlülerKayahan, doğum gününde anıldı!

İlgili Postlar

Kayahan, doğum gününde anıldı!

Merhum sanatçı Kayahan, doğum günü olan 29 Mart akşamı düzenlenen özel gecede anıldı. ‘İyi ki Doğdun Kayahan’ konserine ünlü akını oldu. Özel gecede, duygusal anlar yaşandı. Detaylar haberimizde…

Beste Açar: “Babam Kayahan, yattığı yerde rahatsız oluyordur!”

Kayahan doğum gününde anıldı. İyi ki Doğdun Kayahan

Geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan, vefatından bu yana her yıl olduğu gibi İpek Acar’ın önderliğinde 29 Mart akşamı Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlene konser ile anıldı. Geceye, usta sanatçıyı seven birçok ünlü isim katıldı. Gecede, Fatih Erkoç, Zara, Mustafa Ceceli, Gökhan Türkmen, Yonca Lodi, Hakan Aysev, Burcu Güneş, Serkan Çağrı, İntizar, Suat Suna, İskender Paydaş ve Nilüfer gibi isimler sahne aldı.

Fiziken yanımızda değil ama bizimle olduğuna inanıyorum

İpek Acar, önderliğini yaptığı Kayahan’ı anma gecesindeki konser öncesi basın mensupları ile sohbet etti. Acar, “Kayahan fiziken yanımızda değil ancak bugün, burada bizimle olduğuna inanıyorum. İyi ki doğmuş, iyi ki bu şarkıları bize miras bırakmış.” diye konuştu.

Aramızda soru yok, bize yakışan budur

Kayahan’ı anma gecesine katılan en dikkat çekici isim, İpek Acar’ın usta sanatçı Kayahan’ın vefatının ardından miras nedeniyle küs olduğu kızı Beste Haravon oldu. Beste Haravon ve İpek Acar’ın aralarındaki buzların eridiği dikkat çekti. Uzun süre mahkemelik olan ve birbiriyle küsen Beste HJaravon ve İpek Acar gecede yan yana yer alırken, “Aramızda sorun yok, her şey yolunda. Bize ve Kayahan’a yakışan budur.” dediler. Babasını ana Beste Haravon “Buradaki enerjiyi babamın da hissettiğini biliyorum.” derken, İpek Açar ise, “Yolu sevgiden geçenlere sonsuz teşekkürler.” diye konuştu.

Onu hiçbir zaman unutmayacağız

Sanatçı Kayahan’ın en özel şarkılarının seslendirildiği unutulmaz anma gecesi, İpek Acar’ın seslendirdiği Esmer Günler şarkısı ile açılırken, Nilüfer’in “Kayahan dünya var oldukça şarkılarıyla yaşayacak. Onu hiçbir zaman unutmayacağız.” sözleri ile final yaptı.

Mavilim diyerek Kayahan’ı andılar

Yaşasaydı 69 yaşına basacak olan usta sanatçı Kayahan’ın her yıl doğum gününde düzenlenen özel anma gecesinin finalinde, bütün sanatçılar sahneye çıktı ve Kayahan’ın ‘Mavilim’ isimli şarkısını seslendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler