Ana SayfaÜnlülerSurvivor Damla’nın eski hali görenleri çok şaşırttı

İlgili Postlar

Survivor Damla’nın eski hali görenleri çok şaşırttı

Survivor yarışmacılarından Damla Can’ın eski halini yansıtan bir fotoğraf sosyal medyada hızla yayıldı. Can’ın değişimi görenleri şaşkınlığa uğrattı. Survivor Damla’nın eski hali takipçilerini gerçekten çok şaşırttı.

[affiliate_news id=”13379″]

Survivor 2018’in All Star takımındaki en başarılı yarışmacılarından Damla Can’ın eski halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Damla Can’ın saçlarını sarıya boyatmadan önceki hali bir süredir sosyal medyada dolaşıyor. Güzel yarışmacı Damla’nın eski halini görenler farklı iki kişiden fotoğrafları yan yana getirmiş gibi hissettiği paylaşılan yorumlardan belli oluyor. Çünkü Damla’nın iki fotoğrafı arasında tam manasıyla bir uçurum var.

[affiliate_news id=”40160″]

Şu anda daha zayıf ve saçları sarı renk olan Damla’nın eski halini görenler Sakın saçlarını bir daha koyu yapma demekten kendini alamıyor. Damla’nın eski hali şu anki haline göre tam bir hayal kırıklığı. Güzel yarışmacının eskiden daha fazla kilolu olduğu paylaşılan fotoğraftaki yüzünden belli oluyor, aynı zamanda koyu renkli saçları ile adeta bambaşka bir insan. Şu an daha zayıf ve sarı saçlı olan Damla, Survivor izleyicilerinin en beğendiği isimler arasında.

Damla Can’ın eski hali

Damla Can’ın eski hali
Damla Can’ın eski hali

Damla Can kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler