Ana SayfaKimdirRozet Hubeş Kimdir?

İlgili Postlar

Rozet Hubeş Kimdir?

Oyuncu Rozet Hubeş kimdir? Rozet Hubeş 1 Ocak 1959 yılında doğdu. İstanbul’da doğan ve bu şehirde büyüyen Hubeş, Fen Lisesi mezunudur. Lisede okuduğu dönemde hem edebiyat hem de tiyatroyla yakından ilgilendi. İstanbul Üniversitesi’nde Edebiyat okuyan Rozet Hubeş,daha sonra da Belediye Konservatuarı’nda tiyatro okumaya karar kıldı.

Bir süre şehir tiyatrolarında emek veren oyuncu Dormen Tiyatrosu altında çocuk oyunlarında yer almıştır. Daha sonraları Kenter Tiyatrosu’na geçiş yapan oyuncu, çok uzun zamandır tiyatro sahnelerinde çalışmaktadır. Buna rağmen sinema ve dizi projelerinde de çoğu zaman yer almıştır.


Bugün Doğan Ünlüler

Rozet Hubeş Kimdir, Nasıl Tanındı?

Bir seslendirme sanatçısı da olan Rozet Hubeş, 2005 senesinde tiyatro alanında En İyi Kadın ödülünün sahibi olmuştur. Rozet Hubeş denince çoğumuzun aklına gelen ilk film belki de Uçurtmayı Vurmasınlar filmidir. Oldukça duygusal bir hikayesi olan filmin başrolünde yer alan Rozet Hubeş, başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Bu film hala Türk Sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri olarak nitelendirilir. Mahsun Kırmızıgül’ün projesi olan Hayat Devam Ediyor dizisinde de izlediğimiz oyuncu, bazı belgesel projelerinin yüzü olmuştur. Gece Gündüz, İstanbul Şahidimdir, Bir Yusuf Masalı, Kadının Adı Yok, oyuncunun yer aldığı diğer projeler arasındadır.

Tecrübeli isim iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Dizilerde zor şivelerin üstesinden kolayca gelebilmiştir. Rozet Hubeş, Fox Tv’nin yeni projesi olan Bir Mucize Olsun’da yeniden izleme şansı bulacağız.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler