Ana SayfaÜnlülerLerzan Mutlu'dan bomba açıklama: İstesem her gün Türkiye'yi sallarım!

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu’dan bomba açıklama: İstesem her gün Türkiye’yi sallarım!

Lerzan Mutlu’dan iddialı sözler. Verdiği bir röportajda söylediği iddialı sözler ile dikkat çeken Mutlu, “İstesem her gün bomba gibi bir aşkla Türkiye’yi sallarım, isteyenim çok.” dedi. İşte detaylar…

Ünlü sunucu ve şarkıcı Lerzan Mutlu, verdiği röportajda kendine olan güveni ile şaşırttı. “İstesem her gün bomba gibi bir aşkla Türkiye’yi sallarım, isteyenim çok.” diyen Lerzan Mutlu, özgüveni ile dikkat çekti.

İstesem her gün bomba gibi bir aşkla Türkiye’yi sallarım

Lerzan Mutlu kimdir?

Lerzan Mutlu’nun o sözleri:

İlişkilerimi göz önünde yaşamaktan utanırım. Sanki herkes bize bakıyormuş gibi gelir. ‘Canım, aşkım’ gibi kelimeler bana her zaman yapay gelmiştir.” diyen Lerzan Mutlu, “Canım istese, içime sinse her gün bomba gibi yeni bir aşkla Türkiye’yi sallarım. Güzel kadınım, gencim, havalıyım, zekiyim. Beğenenim, isteyenim o kadar çok ki.

Seda Sayan ve Lerzan Mutlu nasıl barıştı?

Lerzan Mutlu, son olarak Seda Sayan ile barışma haberleriyle gündeme gelmişti. Mahkemelik olan Lerzan Mutlu ve Seda Sayan, İtalya’da karşılaşmış ve küslüklerini noktalamışlardı. Mutlu, güzel haberi sosyal medya hesabından Seda Sayan ile birlikte çekildiği fotoğraf paylaşımına eklediği “Allahın işi işte karışılamaz. Dünyanın bir ucunda karşılaşıp işte böyle sarmaş dolaş oluverirsin. Sorgusuz sualsiz kenetlenirsin. Olay bitmiştir deyip kaldığın yerden devam edersin.” notu ile duyurmuştu.

Mahkemelik olan Seda Sayan ile Lerzan Mutlu barıştı!

Seda Sayan ve Lerzan Mutlu neden küsmüştü?

Lerzan Mutlu ve Seda Sayan’ın arası, Lerzan Mutlu’nun Seda Sayan hakkında bir televizyon programında konuşması ve sosyal medya hesabından “Gençlerle aşık atıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmıyorum. Zangoç olmuşsun hala genç kız gibi davranıyorsun, 58 doğumlu bir dinozor.” şeklinde bir paylaşım yapmasının ardından bozulmuştu. Seda Sayan, Lerzan Mutlu’nun bu sözlerinin ardından mahkemeye başvurmuş ve Lerzan Mutlu’dan şikayetçi olmuştu. Sayan’ı haklı bulan mahkeme, Lerzan Mutlu’ya üç bin liralık bir tazminat ödemesi kararını vermişti. Ancak, Seda Sayan bu cezayı az bulmuş ve temyize başvurup on bin lira talip etmişti. Olayın ardından geçtiğimiz aylarda İtalya’da karşılaşan Lerzan Mutlu ve Seda Sayan, barışmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler