Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın 'ne sperm bankası, inşaat işçileri var ya' çıkışının ardından RTÜK'e...

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın ‘ne sperm bankası, inşaat işçileri var ya’ çıkışının ardından RTÜK’e çağrı yapıldı!

Seda Sayan’ın Ece Gürsel’e söylediği “Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya.” çıkışı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sosyal medya kullanıcıları, Seda Sayan’ın programının yayından kaldırılması için RTÜK’e çağrıda bulundu. Detaylar haberimizde…

RTÜK’e Seda Sayan’ın programı kaldırılsın çağrısı

SHOW TV ekranlarında kendi ismini verdiği programda sarf ettiği “Sperm bankasına ne gerek var inşaat işçileri var ya.” sözleri nedeni ile eleştiri oklarının hedefi olan Seda Sayan’a tepkiler çığ gibi büyüyor. Sosyal medya kullanıcıları, RTÜK’e çağrıda bulunarak Seda Sayan’ın programının yayından kaldırılmasını istedi.

İşte bazı sosyal medya kullanıcılarının o paylaşımları…

Programında manken Ece Gürsel’i ağırlayan Seda Sayan, canlı yayında çok büyük bir gafa imza atmıştı. Bilal Özcan, programda Ece Gürsel’e “Sperm bankasından hamile kalmak ister misin?” diye sorunca Gürsel “Annem koca adayı çıkmadı. Hiçbir şey de kalmadı. Öyle bir şey yaparız demişti.” şeklinde bir yanıt vermişti. Seda Sayan, bu sırada araya girerek “Kız yazık ne inşaat işçileri var. Onlar insan değil mi? Kız siz ne bekliyorsunuz doğurmak için. Baktın adamın genleri güzel. Maşallah sırım gibi. Tuttuğunu koparıyor, kuvvetli! Yap çocuğu ne var?” diye konuşmuştu.

Seda Sayan’ın bu sözlerine ilk tepki, İnşaat İşçileri Sendikası Örgütlenme Sekreteri Yunus Özgür’den gelmişti. Özgür, “Bu Seda Sayan’ın kendi ahlak anlayışını yansıtıyor. Kendisine şarlatan diyebilirim.” diyerek Seda Sayan’a sert çıkmıştı.

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler