Ana SayfaDedikoduCansu Dere ve Engin Akyürek Aşkında Büyük Gelişme!

İlgili Postlar

Cansu Dere ve Engin Akyürek Aşkında Büyük Gelişme!

Cansu Dere ve Engin Akyürek bu yıl; yeni yıla, yeni aşkla giren çiftler arasında olmalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncular, aşklarının büyüsünün bozulmaması için genellikle gözlerden ve objektiflerden uzak yerlerde görüşmeyi tercih etmişlerdi. Sonunda; gizlenmeyi bırakan ünlü oyuncular, artık aynı çatı altında yaşamaya başladıkları haberiyle müjdeyi verdi.

Aşkları, magazin gündemine bomba gibi düşen Cansu Dere ve Engin Akyürek çifti; bu sıralar, ilişkilerindeki yeni gelişmeyle gündemde…Posta gazetesinden aldığımız habere göre; geçen hafta bir kafede birbirlerine pasta yedirirken görüntülenen ünlü oyuncular, daha öncesinde, basın mensuplarınca hiç görüntülenmeyişleriyle dikkat çekmişlerdi. Buluşmak için gözlerden uzak kafe ve lokantaları tercih eden Cansu Dere ve Engin Akyürek çiftinin, Bağdat Caddesi’ndeki mekanları tercih ettikleri öğrenildi.

Cansu Dere ve Engin Akyürek Aşkında Büyük Gelişme!

Cansu Dere; “Zekâ, Akıl ve Muhabbeti” Engin Akyürek’te Buldu!

Ünlü çiftin, aşkındaki yeni gelişme, özellikle de hayranlarını sevindirecek cinsten oldu. Cansu Dere’nin Etiler’de, Engin Akyürek’in ise Suadiye’de oturduğu bilinirken, ünlü ikilinin genellikle buluşmak için Anadolu yakasını tercih ettikleri söylentileri gündeme gelmişti. Sonunda kimseden gizlenmeye gerek görmeyen ikili, artık evlerini birleştirmiş bulunuyor.

Cansu Dere ve Engin Akyürek Aşkında Büyük Gelişme!

Bir dönem komedyen Cem Yılmaz ile ilişki yaşayan Cansu Dere, önceki yıllarda yaptığı bir röportajda, erkeklerde aradığı kriterleri “Zekâ, akıl, muhabbet” olarak özetlemişti. Güzel oyuncu Cansu Dere; geçtiğimiz günlerde, sevgilisi Akyürek’in Suadiye’deki evine taşınmasıyla hayranlarına müjdeyi verirken, aradığı kriterleri de sonunda bulmuş gibi görünüyor…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler