Ana SayfaKimdirBurcu Esmersoy'un Eşi Berk Suyabatmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’un Eşi Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz kimdir? Daha öncesinde; Ayşe Özyılmazel, Neslişah Alkoçlar, Merve Hasman, Tuğçe Postoğlu, Deniz Marşan ve Berrak Tüzünataç gibi birçok güzel isimle anılan ve magazin gündeminde sıklıkla yer alan iş adamı Berk Suyabatmaz kimdir? Berk Suyabatmaz kaç yaşında ve nereli? Ne işle uğraşıyor?


Bugün Doğan Ünlüler

Berk Suyabatmaz nerede doğdu? Berk Suyabatmaz aslen nereli?

Berk Suyabatmaz Antalya da doğmuştur. Aslen Antalyalıdır.

Berk Suyabatmaz şuan kaç yaşında? Berk Suyabatmaz hangi burç?

Berk Suyabatmaz şuan 41 yaşında ve oğlak burcudur.

Berk Suyabatmaz kimdir?

2017 yılı yaz aylarından beri, Burcu Esmersoy’la anılan Berk Suyabatmaz, 1978 yılı mart ayında Antalya’da doğmuştur.  Balık burcudur. Aslen de Antalyalı olan ünlü iş adamı; iş hayatı dışında, aşk hayatı ve sosyal medyada da sıkça gündemde olan bir isim.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Berk Suyabatmaz ne iş yapıyor?

İşletmeci olarak tanınan ve cemiyet hayatının da popüler isimlerinden biri olan iş adamıdır.

Yaptığı işler kadar hızlı yaşamı ve popüler isimlerle yaşadığı ilişkilerle de adından sıkça söz ettiren Berk Suyabatmaz, genç yaşına rağmen sektörde yer etmiş başarılı isimlerden biridir.

Denizcilik sektöründe iş hayatını sürdüren Berk Suyabatmaz, cemiyet hayatının da popüler iş adamlarından birisidir. Kayak sporlarıyla ilgilenen ünlü playboy; seyahat etmeyi çok seviyor.

Sürekli; gittiği ve gezdiği yerlerin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan ünlü iş adamının, oldukça çok takipçisi de bulunuyor. Berk Suyabatmaz, sosyal medya takipçileri kadar aşk hayatında da oldukça kabarık bir listeye sahip.

2017’nin yaz sezonu kapanırken, evlenmekten her daim uzak kalacağını söyleyen Burcu Esmersoy’un kalbini çalan ünlü iş adamı Berk Suyabatmaz, son zamanlarda sunucu Esmersoy ile yaptığı seyahatlerle bol bol magazin gündeminde yer almıştı. Ünlü çift düğün hazırlıkları için uzun zamandır Amerika’da olan Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturdu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler