Ana SayfaYaşamMesut Yar ile Laf Çok hafta içi her gün geceleri evlerinize konuk!

İlgili Postlar

Mesut Yar ile Laf Çok hafta içi her gün geceleri evlerinize konuk!

Türk televizyonlarının en çok konuşulan ve konuşturan sohbet klasiği “Mesut Yar ile Laf Çok” 360 ekranında gecelere renk getiriyor. 360 ekranında hafta içi her gece 23.45’te seyircisiyle buluşan Mesut Yar ile Laf Çok’un birbirinden eğlenceli ve alanında başarılı konuklarıyla yaptığı programına ve forta dair merak ettiğiniz her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mesut Yar ile Laf Çok’un konusu ve formatı

“Türkiye’nin en uzun süreli günlük talk şovu” olarak TV tarihine geçen program yeni enerjisi ve vizyonuyla yine çok konuşulacak konu ve konuklarla ekranda olacak.

Usta Gazeteci ve TV sunucusu Mesut Yar’ın bugüne kadar yüzlerce bölümde binlerce konuğu ağırladığı bu sıcak ve samimi programında yine birbirinden renkli konuklar hiç konuşulmayanları konuşacak yine birbirinden değerli isimler evlerin salonlarına girecek.

Her biri kendi alanının başarılı ve ünlü isimleriyle hafta içi her gece gerçekleşecek sohbetlerde izleyici merak ettiği tüm sorulara yanıt bulmanın yanı sıra “utanıp sıkılmadan izleyebileceği” özlenen formata da kavuşmuş olacak.

Mesut Yar ile Laf Çok’un geçtiğimiz programları şöyleydi;

360 ekranında hafta içi her gece 23.45’te seyircisiyle buluşan Mesut Yar ile Laf Çok’un 25 Ocak Perşembe günü konukları; Canlı performansı ve sahne hakimiyeti ile Türkiye’nin en başarılı sanatçılarından Soner Olgun, komedi filmlerinin aranan oyuncusu Çetin Altay ve hayatına birçok çalışmayı, projeyi, yapımı sığdıran Ömür Gedik olmuştu.

Mesut Yar ile Laf Çok’ta Mesut Yar 26 Ocak Cuma günü konukları; Stand up gösterileri ve ‘Rabarba’ programı geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mesut Süre, manken ve oyuncu Tuğba Özay, komedyen Cem İşçiler ve Cihan Talay’ı ağırladı. Mesut Yar ile Laf Çok’ta Mesut Yar’ın yeni program konukları ise merak konusudur.

Mesut Yar ile Laf Çok’un yayın tarihi ve saati!

Henüz birkaç program yayınlanmasına rağmen gelen konukları ve yapılan sohbetlerle izleyicide büyük ses getiren Mesut Yar ile Laf Çok programının yeni yayınları ve konukları merakla bekleniyor. Mesut Yar ile Laf Çok yediden yetmişe herkese hitap eden bir Televizyon Klasiği olarak izleyenleriyle saat 23.45’te hafta içi her gece 360 ekranda buluşacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler