Ana SayfaDedikodu2018'in İlk Magazin Bombası! İmparator, Eski Eşine Evlenme Teklif Etti

İlgili Postlar

2018’in İlk Magazin Bombası! İmparator, Eski Eşine Evlenme Teklif Etti

Son dönemde konuklarıyla ses getiren Show TV’deyayınlanan “Seda Sayan’la” programında yaptığı özel açıklamalarla bulunan İbrahim Tatlıses bir kez daha gündem olmayı başardı. İmparator, eski eşi Ayşegül Yıldız’a canlı yayında evlenme teklif etti.

Daha önce 5 kez evlenen İmparator’un çarpıcı açıklamaları

Bundan sonra İstanbul’a kesinlikle dönmem! “Ben artık İzmirliyim. Ben İzmir’i sevdim, o da beni sevdi. Trilyon verseler İstanbul’a dönmem. Küstüm oraya, beni küstürdüler. Beni vurdular, beni vurana beddua etmedim. Demek ki yaradan bana böyle bir ceza verdi. İsyan da etmem, şikayet de etmem. Allah’tan umudumu kesmedim. Şarkı söylemeyi özlüyorum. Sesim paslanmış vaziyette. Şarkı söylemek için Allah’a dua ediyorum.”

Eski Eşine Bir Kez Daha Evlenme Teklif Edecek

Tekrar evlenme niyetindeyim. Kızım Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız’a evlenme teklif edeceğim. Ayşegül Yıldız’a aşık değilim, ama evlenmek istiyorum. Kendisine bu teklifimi henüz sunmadım. Televizyon ekranlarından ona teklif ediyorum.”

İlk Evlilikleri 2 Yıl Sürdü

İbrahim Tatlıses, daha önce uzun soluklu bir birliktelik yaşadığı Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında nikahlanmıştı. Ünlü çift, evliliklerinin ikinci yılında kızları Elif Ada’yı kucağına almıştı. Evliliklerinin üzerinden 2 yıl geçikten sonra 2013 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler