Ana SayfaÜnlülerHayta İsmail, Mahmut Hoca'sına veda etti

İlgili Postlar

Hayta İsmail, Mahmut Hoca’sına veda etti

Münir Özkul son yolculuğuna uğurlandı. Ünlüler camiasının akın ettiği cenaze törenine katılan Hayta İsmail olarak tanıdığımız Ahmet Arıman, duygusal bir konuşma ile usta oyuncuya veda etti. Detaylar haberimizde…

Münir Özkul’a veda

Önceki gün vefat eden usta sanatçı Münir Özkul, bugün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Özkul’un ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra çok sayıda ünlü isim de katılırken, Ahmet Arıman da oradaydı.

Hayta İsmail’den Münir Özkul’a veda

Münir Özkul’a son görevini yerine getirmek adına cenaze törenine katılan Hababam Sınıfı’nın Hayta İsmail’i olarak hafızalarımıza kazınan Ahmet Arıman, “Sahne arkasında onu seyretme şerefine nail olmuş bir insanım. Benim sinemaya gelmemdeki en büyük neden Münir abidir. Münir abi, tam bir aile babası, şerefli bir aile babası. Fakat özel hayatında o kadar naif, sevecen, mütevazı bir insan. O hasta yatağında seyrettim, bakanlar falan ziyarete geldi. Orada bile o kadar mütevazı duruyor ki.
Adile Naşit bizim annemiz, Münir Özkul babamızdı. Adile Naşit, kanserden ölen oğlu yerine koymuştu beni. Ertem abinin yanına o getirdi. Burada mesela ben televizyonda bazen, bazı spikerler ‘bunadı’ dediler. İnanın bana Münir abi yaşlanmış olabilir ama ben asla bunadığını düşünmüyorum. O yüzden ‘bunama’ kelimesini kullanmasınlar.” diye konuştu.

Münir Özkul defnedildi

Usta sanatçı Münir Özkul, 5 Ocak Cuma günü yatağa bağlı olarak tedavi gördüğü evinde vefat etti. Özkul’un cenaze töreni bugün ilk olarak Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Bu törenin ardından naaşı Teşvikiye Camii’ne getirilerek öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bakırköy Mezarlığı’na götürülerek defnedildi. Münir Özkul, insal seli arasında gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı, 93 yaşında vefat etti.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler