Ana SayfaKimdirBerk Erçer Kimdir?

İlgili Postlar

Berk Erçer Kimdir?

Oyuncu Berk Erçer kimdir? “Gülizar” dizisinde ‘Tuğrul’ rolünü canlandıran oyuncu Berk Erçer kimdir? Medcezir, Kurt Seyit ve Şura, Doktorlar, Bedel gibi dizi filmlerden tanıdığımız Berk Erçer kimdir? Kaç yaşında, nereli, sevgilisi kimdir? Berk Erçer’in hayatı ile ilgili bilinmeyenler…

Berk Erçer, 9 Kasım 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.80 cm boyunda, 72 kilo, Akrep burcudur. Sosyetik güzel Azer Polat ile nişanlıdır.

Yakışıklı oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım ve Fotoğraf bölümünden mezun olmuştur. Aslında profesyonel fotoğrafçı olan Berk Erçer; üniversite yıllarında, oyunculuğa büyük ilgi duymuş ve kendi mesleğini de bırakmadan oyunculuğa adım atmıştır.

Berk Erçer kimdir biyografisi

İlk kez, 2007 yılında fenomen TV dizisi “Doktorlar”ın 2. Sezonunda diziye katılmış ve 3. Sezon boyunca dizi filmde rol alarak oyunculuğa başlamıştır. Sonrasında, 2013 yılında yayınlanmış olan “Kayıp” dizisinde rol almıştır.

Erçer, devam eden yıllarda; “Medcezir”, “Kurt Seyit ve Şura” dizileriyle daha çok tanınan bir yüz olmuştur. Bu dizilerde de 2 sezon boyunca roller alarak oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

2015 yılında yayınlanmış olan “Bedel” dizisinde Sedef Avcı ile başrolde yer alarak oyunculuk kariyerini yükseltmiştir. 2018 yılı itibariyle de başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı “Gülizar” adlı dizi filmde rol almaktadır.

Berk Erçer, son dönemlerde yakışıklılığı ve fiziğiyle ilgi çeken oyuncularından birisi olmuştur. Magazin dünyasından epey uzak ve kendi halinde bir yaşantıyı tercih eden oyuncu; fotoğrafçılık ve dizi film oyunculuğunun yanı sıra reklam filmi ve video kliplerde de roller almaktadır.

Berk Erçer Çalışmaları

Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

Gülizar (2018-Tuğrul), Bedel (2015-Ali), Poyraz Karayel (2015-2. Sezonda), Kurt Seyit ve Şura (2014-Mişa-2 Sezon Boyunca), Medcezir (2013-2014-Sinan-2 Sezon Boyunca), Kayıp (2013-Mahir), Doktorlar (2007-2008-2. ve 3. Sezonda)

Video Klip Çalışmaları

Bengü- Unut Beni Şarkısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler