Ana SayfaKimdirMehrnoush Esmaeilpour Kimdir?

İlgili Postlar

Mehrnoush Esmaeilpour Kimdir?

Mehrnoush Esmaeilpour Kimdir?

‘Babamın Günahları’ adlı diziyle ekranlara dönen Mehrnoush Esmaeilpour, güzelliği ve oyunculukta olan başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki,Mehrnoush Esmaeilpour Kimdir?

Mehrnoush Esmaeilpour Kimdir?

30 Aralık 1988 yılında İran Tahran’da dünyaya gelmiştir.1.75 boyunda 54 kg ağırlığındaki oyuncu kahverengi göz rengine sahiptir. İran asıllı güzel oyuncu Mehrnoush Esmaeilpour aslında Mimarlık okumuştur. At eğitmenliği, mimar ve ressam olarak da iş hayatını sürdürmektedir. Henüz 8 yaşında iken resim yapmaya başlamış ve üniversite eğitimi için Kıbrıs’a gitmiştir.

Mehrnoush Esmaeilpour , İstanbul’da açtığı resim sergisiyle adından söz ettirmiştir. 2012 yılında rol aldığı Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ardından Son ve Hayat Çizgisi Suriye dizilerinde rol almıştır.

Mehrnoush Esmaeilpour, şuan ise Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan; başrolü Kadir Doğulu, Melisa Sözen ve Gökçen Bilge Çiftçi’nin paylaştığı Babamın Günahları dizisinin kadrosunda yer almakta ve Feride karakterini canlandırmaktadır.

Yer Aldığı Projeler

  • Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
  • Son
  • Hayat Çizgisi Suriye
  • Babamın Günahları

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler