Ana SayfaKimdirSelin Ciğerci Kimdir?

İlgili Postlar

Selin Ciğerci Kimdir?

Son dönemlerde futbolcu Gökhan Çıra ile olan ilişkisi ile dikkat çeken Selin Ciğerci Kimdir? Hakkında merak edilenler ve bilinmeyenler Selin Ciğerci kimdir haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

Selin Ciğerci nerede doğmuştur? Selin Ciğerci aslen nereli?

Sosyal Medya fenomeni Selin Ciğerci 10 Nisan 1984’te İstanbul da doğmuştur. Selin Ciğerci’nin annesi Kastamonu babası konyalıdır.

Selin Ciğerci hangi burç?

Selin Ciğerci koç burcudur.

Selin Ciğerci Kimdir?

Eskiden adı Okan olan ve ameliyat olarak cinsiyet değiştirip Selin Ciğerci adını kullanmaya başlamıştır. Özel bir çalışması olmadan sosyal medyada fenomen olmuş bir isim ve 750 bin takipcisi var.

Bebek Okan olarak ünlenen ve DJ’lik yapan Selin Ciğerci ailesi istememesine rağmen annesinden aldığı harçlıklar ile ameliyat olmuştur, bu süreçte ailesinden annesi dışında 3 yıl kimseyle görüşmemiştir. Babası ünlü bir hazır giyim firmasnın sahibidir. Asuman Krause’nin sunduğu WipeOut yarışmasına katılmıştır.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın tatil pozları…

Yakın zamana kadar yani bu kadar popüler olmadan önce sevgili olduğu ve isimlerini paylaşmadığı ünlü futbolcular, belediye başkanları ve milletvekilleri de bulunuyor.

Güzelliği ve samimiyeti ile erkeklerin ilgisini çektiğini tanıştıklarında “çok güzel kadın” olarak tanımladıklarını da paylaşmaktan çekinmiyor. Selin Ciğerci gerçeği paylaştığı zaman şaşırmalarının çok hoşuna gittiğin de açıklamalarına ekledi.

Ameliyat ile cinsiyet değiştiren Selin Ciğerci sadece silikon taktırdığını ve vücüdunda hiç estetik yaptırmadığını da dillendirilen haberler arasında.

2018 Yılında sözleri Ebru Polat’ a ait olan 5 Karat şarkısıyla müzik dünyasına giriş yapmıştır.

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler