Ana SayfaÜnlülerAğda Yaptıran Alişan'ın Bu Halleri Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

İlgili Postlar

Ağda Yaptıran Alişan’ın Bu Halleri Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi

Aynalı Tahir karakteriyle sert erkek imajını yıllardan beri sürdüren Alişan’ın sosyal medyada yaptığı son paylaşımlar sosyal medyada gündem yarattı. Ağda yaptırdığı görüntüleri arka arkaya sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, sert erkek imajını da böylece geride bıraktığını gösterdi.

Yeni Dizisi İçin Hazırlanıyor

Yeni bir diziye başlayacak olan Alişan, yeni dizi öncesinde bakıma girdi. Berbere giden ve kendisine bakım yaptırmak isteyen Alişan’ın bakım görüntülerini açık bir şekilde paylaşması sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Alişan’a hak vererek durumu normal karşılayanlar olduğu gibi kişisel bakım fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmaması gerektiğini dile getirenler de oldu.

Yüzündeki Tüyleri Aldırdı

Berberde yüzüne sir ağda yaptıran Alişan konuyla ilgili “100 bin KM bakımına geldim” şeklinde yorumlar da yaptı. Kulaklarına kadar sir ağdayla kaplanan Alişan’ın bu durumdan oldukça zorlandığı da görülürken ünlü sanatçı takipçilerini uyarmayı unutmadı ve “Sakın böyle bir şey yaptırmayın!” dedi.

Alişan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar şöyle;

Alişan kimdir?

Alişan’ın bu fotoğraflarına sosyal medya kullanıcılarının tepkileri ise şöyle oldu;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler