Ana SayfaKimdirHilmi Cem İntepe Kimdir?

İlgili Postlar

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Hilmi Cem İntepe Kimdir?

Survivor’da hayatımıza giren, yakışıklılığı ve saygısını bozmamasıyla genç kızların ilgi odağı olan Hilmi Cem İntepe, 2018 Survivor All Star’da da boy gösterecek yarışmacılardan oldu. İşte Hilmi Cem İntepe hakkında merak ettikleriniz.

Survivor Hilmi Cem İntepe’nin Hayatı

Hilmi Cem İntepe, 19 Mayıs 1992 yılında Muğla’nın Yenice ilçesinde  dünyaya gelmiştir. Hilmi Cem, öğretmen bir anne babanın çocuğudur. Anne ve babasının görevi nedeniyle 8 yaşına kadar Muğla Bodrum bölgesinde yaşamıştır.

Hilmi Cem İntepe, her zaman başarılı bir eğitim hayatına sahip olmuştur. Yaşadığı bölgeden gelen sosyal yaşam meraklılığı onu hep olumlu yönde etkilemiştir. Küçük yaşlardan itibaren dansa da çok meraklı olduğu gibi sporcu kişiliği ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Başarılı geçen lise hayatının ardından Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nu kazanmıştır ve eğitimine de aktif bir şekilde tamamlamıştır. Hilmi Cem İntepe’nin Acun Ilıcalı ile tanışma serüveni ise ilk olarak Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında olmuştur. Hilmi Cem, çok sevdiği dans hayatını sergilemek için bu yarışmayı seçmiş ve tüm herkesi büyülemeyi başarmıştır.

Sonrasında 2013 yılında yine Acun Ilıcalı prodüksiyonlarından birisi olan Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer almıştır. Sporcu kişiliği ve centilmenliği ile kısa zaman içerisinde yarışmaya damga vurmasının yanı sıra yakışıklı görüntüsüyle de genç kızların sevgilisi olmuştur.Türkiye yarışma tarihinde bir gönüllü olarak ilk defa finale kalma şansını yakaladı ve yarışmanın şampiyonu olarak tüm Türkiye tarafından tanındı.

Survivor’dan sonra bir sürü dizi projesi alan Hilmi Cem İntepe, 2014 yılının Ocak ayı itibari ile Çağan Irmak imzalı dizi projelerinden birisi olarak dikkat çeken Çalıkuşu dizisi kadrosuna dahil olmuştur. Buradaki profesyonel oyuncularla oynayan Hilmi Cem kariyerine emin adımlarla devam etmiştir. 2014 yılının ekim ayında vizyona giren Stajyer Mafya filmi ile ilk defa bir beyazperde profesinde yer aldı ve bu projede aynı zamanda başrol oynama şansına da sahip olması kariyeri için önemli bir adım oldu.

2015 yılında Survivor All Star yarışmasında tekrar boy gösteren Hilmi Cem son yılların en iyileriyle yarıştı ve bu yarışmada da finale kalmaya hak kazandı. Fakat şampiyon olamadı. 2015 yılında yine bir gençlik filmi projesi olarak dikkat çeken Çılgın Dersane 4: Ada filmi kadrosu içerisinde başrol oyuncularından birisi olarak dikkatleri çekti.  Daha sonra bir dans okulunda öğretmenlik yapmaya başladı. Ayrıca, Bodrum Masalı adlı diziyle sevenlerine kavuştu. Hilmi Cem İntepe, şuanda 2018 Survivor All Star kadrosunda. Aktif olarak yarışmaya hazırlanıyor.

Yer Aldığı Projeler

2013 – 2014 – Muhteşem Yüzyıl (Tv dizisi)
2014 – Çalıkuşu (Tv dizisi)
2014 – Stajyer Mafya (Sinema Filmi)
2014 – Çılgın Dersane 4 – Ada (Sinema Filmi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler