Ana SayfaDizilerKlavye Delikanlıları Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Konusu Nasıl?

İlgili Postlar

Klavye Delikanlıları Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? Konusu Nasıl?

Geçtiğimiz salı akşamı, Show TV’de ekranlara merhaba diyen Klavye Delikanlıları dizisi komedi ve macera türündeki içeriğiyle iddialı bir başlangıç yaptı.

Yeni nesil gençlerin; internet ve aileleriyle olan ilişkilerini, eğlenceli tarzda izleyicilere sunan Klavye Delikanlıları dizisi, oyuncu kadrosundaki karakterlerle büyük ilgi topladı. Peki; dizinin konusu nasıl? Oyuncu kadrosunda kimler var? Sorularının yanıtları ve diziyle ilgili diğer merak edilenler detaylarda…

Klavye Delikanlıları Dizisinin Konusu

Show TV’de; salı akşamları, saat 20.00’da yayınlanmaya başlayan Klavye Delikanlıları dizisi ilk bölümüyle, 3 ekimde izleyicilerle buluştu. Dizi filmin konusu ise;

Asosyal olarak büyümüş iki genç olan Bayram (Ali Barkın) ve Kerem (Kaan Yıldırım); insanlarla kuramadıkları bağlantıyı bilgisayarla kurmuşlar ve Trol olmuşlardır. Bayram, babasının zoruyla bir tamirhanede çıraklık yaparken; Kerem ise annesiyle beraber gündüz peynirci dükkanında çalışıyor, akşamları da korsan taksiye çıkıyordur.

Bayram ve Kerem; Trollük yaparak ve diğer işlerinde kazandıkları paralarla, kurdukları hayallerini gerçekleştiremeyeceklerini düşündükleri bir anda, Bayram’ın amcasının oğlu Kuzen Volki (Uraz Kaygılaroğlu) Amerika’dan çıkagelir. Kuzen Volki; çocukluklarından beri bizimkileri yoldan çıkaran birisidir ve internet üzerinden, zenginlerin kredi kartlarından para indirmek için bir dümen tezgahlar. Volki’nin, kurduğu kötü plana; Bayram, Kerem ve Seyran (Vildan Atasever) da dahil olacaktır. Kurulan ekip; “Halkımızı değil, halkımızı sömürenleri sömürmek!” felsefesiyle hareket edecektir.

Klavye Delikanlıları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Rasim Öztekin (Hiko Dayı)

1959 yılında İstanbul’da doğan Öztekin; İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun olmuştur. Ferhan Şensoy’un Ortaoyuncular Topluluğunda profesyonel tiyatro oyunculuğu yapmıştır. En son; “Seksenler ve Geniş Aile” dizilerinde rol almıştır.

Dizide, Hiko Dayı’yı canlandırmaktadır. 44 yaşında Şalvar ve tişört giyip, kasket ve güneş gözlüğü takan; geçim derdi ve gelir kaynağı olmayan, kulübede yaşayan genç bir derviştir. Aykırı bir hayat felsefesi vardır.

Kaan Yıldırım (Kerem Tanrıverdi)

1986 doğumlu olan Kaan Yıldırım, Londra Brunel Üniversitesi Pazarlama Bölümünden mezundur. “Kayıp” dizisiyle ilk kez TV ekranlarında tanınmaya başladı. “Ulan İstanbul, Adı Mutluluk ve Kalbim Yangın Yeri” adlı dizi yapımlarında roller almıştır.

Dizide, Kerem Tanrıverdi rolünü canlandırmaktadır. Kerem;28 yaşında, Bulgaristan göçmeni, asosyal bir gençtir. Türkçesi ve yabancı dili de kötü biridir. Pısırık bir babası, otoriter ve dediğim dedik bir annesi vardır. Agresif, atarlı ve arabesk modda biridir. En yakını ve kader arkadaşı Bayram’dır. Erkek kardeşi Tahir’e çok değer verir. Hayali, kısa yoldan köşeyi dönmektir.

[irp]

Uraz Kaygılaroğlu (Kuzen Volki)

1987 yılında İstanbul’da doğan Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü mezunudur. “Baba Candır, Yedi Güzel Adam, Pis Yedili” gibi popüler dizilerde roller almıştır.

Dizide, Kuzen Volki rolünü canlandırmaktadır. 29 yaşında, aşırı sosyal, çok bilmiş, ukala, özgüven patlaması yaşayan biridir. Kızların hayran olduğu, vurdumduymaz, para kazanmak için her şeyi yapabilecek bir tiptir. Hayali, sınırsız güce ulaşmış, zengin ve kafasına göre takılan bir adam olmaktır.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Ali Barkın (Bayram Şeker)

Ali Barkın 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. ODTÜ İnşaat Mühendisliğinden ve Kanada Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon Oyunculuğu Bölümlerinden mezundur. “Deniz Yıldızı, Hayat Devam Ediyor ve Yeşil Deniz” gibi dizilerde roller almıştır.

Dizide, Bayram Şeker rolünü canlandırmaktadır. Bayram; 27 yaşında, internete yetecek kadar yabancı dil bilen asosyal bir gençtir. Profesyonel anlamda Trollük yapmaktadır. Doğduğundan beri anne-baba baskısı ve kontrolü ile büyümüş, özellikle kızlara karşı aşırı çekingen bir psikolojidedir. Seyran’a aşıktır. Kuzeni Volki ile kıyaslanarak büyüdüğünden ona karşı da düşmanlık beslemektedir. Babasının zoruyla oto tamircide çıraklık yapmaktadır. Hayali, bir an önce işinden kurtulacak para bulup Amerika’ya kaçmaktır.

Vildan Atasever (Seyran)

1981 Bursa doğumlu Vildan Atasever, lise mezunudur. Rol aldığı sinema ve dizi filmlerindeki oyunculuk performansıyla birçok ödül kazanmıştır. “Bıçak Sırtı, Samanyolu, Yaz’ın Öyküsü ve Muhteşem Yüzyıl” dizilerinde rol almıştır.

Dizide, Seyran rolünü canlandırmaktadır. 28 yaşında; yerine göre rahat, yerine göre ters bir kızdır. Yetişme yurdunda büyümüş ve yurttan beraber kaçtığı çocuk ile aşk yaşamıştır. Aşk yaşadığı çocuk tarafından yüzüstü bırakıldığı için erkeklerden nefret etmektedir. Okumuş ve bir okulun idaresinde çalışmaya başlamıştır. Fakat; okulda, zengin çocuklara sınav sorularını satarak ekstra kazanç sağlayan bir dolandırıcı olmuştur.

Vildan Atasever kimdir?

Selen Seyven (Selen)

1986’da Ankara’da, dünyaya gelen Selen Seyven; Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde okumuştur. “Doktorlar, Leyla ile Mecnun, Avrupa Avrupa, Kocamın Ailesi, O Hayat Benim” gibi dizilerde rol almıştır. Dizide, Selen rolündedir. Sosyal medya bağımlısı ve özentisi olan bir kızdır.

Seray Sever (Güneş Kirte)

1973 doğumlu olan Seray Sever, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur. Sunuculuk, oyunculuk ve yapımcılık yapmaktadır. “Kurtlar Vadisi, Yalan Dünya, Yalancı Romantik” gibi birçok dizide rol almıştır. Dizide Güneş Kirte rolündedir. Temizeller Suç Çetesinin lideridir. Bir anı bir anına uymayan tutarsız ve güçlü bir kadındır. İşini eğlenerek yapan biridir.

Sinan Çalışkanoğlu (Veli)

1978’de İstanbul’da dünyaya gelen Çalışkanoğlu; Akademi İstanbul Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Sinema, tiyatro, reklam ve dizi oyunculuğu ile birlikte sunuculuk da yapmaktadır. Dizide, Veli rolündedir. Genç yaşlarında bir inşaatta çalışırken, şantiyeden çaldığı malzemeleri satarak çok zengin bir müteahhit olmuştur. Paranın her şeyi satın alabileceğini düşünen biridir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler