Ana SayfaÜnlülerAyrılık Alişan'a Pahalıya Patladı, Fena Zarara Girdi!

İlgili Postlar

Ayrılık Alişan’a Pahalıya Patladı, Fena Zarara Girdi!

Düğüne sayılı günler kala ayrılan Eda Erol ve Alişan çifti düğün hazırlıklarını tamamlayıp Şişli Bomonti’den lüks bir daire kiralamışlardı.

Alişan, yeni evinin kirası için ayda 6 bin dolar, yani Türk parası olarak 21 bin TL kira ödemeyi göz önüne almıştı ama kasım ayında nikah masasına oturmayı ve Eda Erol ile evlenmeyi planlayan Alişan, evinin 1 yıllık kira bedeli olan 72 bin doları yani 252 bin tl’yi peşin olarak ödemişti.

Alişan, ayrılığın ardından ev için 12 aylık verdiği kaporanın peşine düştü ve 2 Aylık kiradan vazgeçmesi ile birlikte parasının geri kalanı olan 210.000TL’yi aldı ve hiç oturmadığı daireye 42 bin TL ödemiş oldu.

ALİŞAN FENA ZARARA UĞRADI

Ev haricinde bir de kiraladığı eve yakın olması amacıyla evin yakınlarındaki bir otelin düğün salonunu da kapatan Alişan, otele 30 bin TL kapora da vermişti ve bu 30 bin TL’lik kaporası da yanmış oldu. Yani sonuç olarak Alişan gerçekleşmeyen düğün için 72 Bin TL harcamış oldu. Ayrıca Alişan’dan ayrıldıktan sonra oyunculuk yapacağı gündeme düşen Eda Erol ise mobilya sektörüne geçiş yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler