Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun yeğeni ifade verdi: O ben değilim

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun yeğeni ifade verdi: O ben değilim

Murat Başoğlu’nun ilişki yaşadığı iddia edilen öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı, ifade verdi. Daha önce eşine “Amcamla daha kötü görüntülerimiz var, rezillik çıkacak.” diyen Burcu Başoğlu Kabadayı, şimdi de ifadesinde görüntülerdeki kişinin kendi olmadığını iddia etti. Detaylar haberimizde…

[irp]

Burcu Başoğlu Kabadayı da ifade verdi

Öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı haberleri ile uzun süredir gündemden düşmeye Murat Başoğlu olayında yeni bir gelişme yaşandı. Murat Başoğlu’nun ardından Burcu Başoğlu Kabadayı da, savcılığa ifade verdi.

[irp]

Burcu Başoğlu Kabadayı, Murat Başoğlu iddialarını reddetti

DHA’nın haberine göre; Burcu Başoğlu Kabadayı, dün öğleden sonra avukatı ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Burcu Başoğlu Kabadayı, yaklaşık bir saat süreyle ifade verdi. Kabadayı’nın hakkındaki iddiaları kabul etmediği öğrenildi.

[irp]

Eşine daha kötü görüntüler de var demişti

Murat Başoğlu ve öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olayının patlak vermesinin hemen ardından Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı boşanma davası açmıştı. Selçuk Kabadayı, ifadesinde “Eşim bana ‘Amcamla daha kötü görüntülerimiz var, rezillik çıkacak’ dedi.” şeklinde iddiada bulunmuştu. Ayrıca, Selçuk Kabadayı’nın avukatı da ellerinde Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı’nın ilişkilerine dair belgeler olduğunu iddia etmişti.

[irp]

Murat Başoğlu da ifade vermişti

Murat Başoğlu da 31 Ağustos’ta Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na giderek ifade vermişti. Başoğlu’na Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince yurt dışına çıkış yasağı konulmuş ve adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler