Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSeda Kement Bu Kez Korkutacak!

İlgili Postlar

Seda Kement Bu Kez Korkutacak!

Gezi ve yemek programlarıyla tanıdığımız yetenekli; dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Seda Kement bu sefer bambaşka bir formattaki çalışmasıyla karşımızda olacak. Çekimlerine, İzmit’te başlanılan “Zohak” filmiyle Seda Kement bu kez izleyicileri korkutacak.

Seda Kement’in Çizgi Filmden, Korku Filmine Yolculuğu

Kocaeli İzmit’te çekimlerine başlanılan “Zohak” filmi; metafizik korku, dram ve gerilim severlere, özgün bir içerikle merhaba diyor. Filmin başrol oyuncusu Seda Kement; “Zohak” filmiyle, çocukluk döneminde psikolojik travma yaşayan ve evlilik hazırlıkları yaptığı bir dönemde de kendisine cin musallat olan “Canan” karakterini canlandıracak. Yaptığı gezi programlarıyla ödüller alan başarılı oyuncu Kement, birçok film çalışmasının yanı sıra sunuculuk, seslendirme, reklam ve çizgi film karakterinde yer aldıktan sonra korku ve gerilim içerikli Zohak filminde, acaba nasıl bir performans sergileyecek merak ediliyor?

Korku, Dram, Bilmece Üçgeni

Yönetmenliğini Adem Uğur’un üstlendiği film; İran mitolojisinde, şeytani bir simge olan Zohak’tan esinlenilerek kurgulanmış. “Zohak” izleyicilere; psikolojik travma ve cinnet yaşayan insanların gerçekçi dramını yansıtmakla kalmayacak aynı zamanda cevaplanması gereken sorular da soracak. Merakla beklenilen film hem tansiyonları yükseltecek hem de izleyiciye akıl oyunları da yaptıracak.

Ocak ayında vizyona girecek olan sinema filmi, ülkemizle birlikte eş zamanlı olarak Fransa, Almanya ve Azerbaycan’da da gösterime sunulacak.

[irp]

Zohak Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Başrollerini Seda Kement ve Erkan Çelik’in paylaştığı filmin, yönetmen koltuğunda Adem Uğur bulunuyor. Senaryosu ise yine Adem Uğur ve Ali Dadlı’nın ortak imzasını taşıyor. Zohak’ın diğer oyuncu kadrosunda ise Gamze Bayraktaroğlu, Seyhan Arman, Gizem Nur Doğa, Ahmet Özyavuz, Abdullah Şekeroğlu, Bülent Yaşık, Anıl Yıldız ve Nigar Navruzova yer alıyor.

Filmin Konusu Nasıl?

Özgün konusuyla dikkat çeken “Zohak”; Canan’ın dramatik ve gerilimli hayatını anlatıyor.

Canan’ın babası Rüstem, cinlerin etkisine maruz kalmış kişilere yardımcı olan bir insandır. Bir gün Rüstem de çok tehlikeli bir cinin enerjisi altına girerek cinnet geçirir. Bu etkiyle, o dönemde altı yaşındaki kızı Canan’ın gözü önünde karısını öldürür. Rüstem, bu tehlikeli cini bir kutuya hapsetmeyi başarır ve kutuyu bir göle atar. Fakat işlediği cinayetten de azap duymaya başlayınca bu kez de Canan’ın gözleri önünde intihar eder. Canan, yıllarca yaşadığı bu travmanın ızdırabı ile büyür. Sonrasında, karşısına Semih adındaki genç çıkar ve nişanlanırlar. Bir gün; Canan’ın arkadaşları, göl kıyısında tesadüfen Rüstem’in yıllar önce defettiği o lanetli kutuyu bulur. Bu kutuyu da Canan’a doğum günü hediyesi olarak verirler. Tam da evlilik hazırlıkları içerisinde olan Canan’ın; hayatı tekrar mahvolur. Hapsedildiği kutudan kurtulan Zohak; lanetiyle Canan’ı ve çevresindeki kişileri etkisi altına alır.

Seda Kement Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler