Ana SayfaDedikoduEda Gürkaynak'tan Aşk Dolu Kutlama

İlgili Postlar

Eda Gürkaynak’tan Aşk Dolu Kutlama

Uzun süredir ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Eda Gürkaynak, sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle de adından söz ettiriyor. Zaman zaman sevgilisiyle pozlarını paylaşan Gürkaynak, bugün 37 yaşına basan Sokullu’nun yeni yaşını Instagram hesabından kutladı. Eda Gürkaynak’tan aşk dolu kutlama geldi. Yakışıklı oyuncu da sevgilisinin paylaşımına kalp emojisiyle yorum yaptı. İşte o kare;

Birkan Sokullu: Her Şey Görüldüğü Gibi Toz Pembe Değil

Birkan Sokullu, hafta sonu sevgilisi Eda Gürkaynak ile görüntülendi. Gazeteciler, Gürkaynak’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Ortaokulda kız arkadaşlarım tarafından zorbalığa uğradım, üniversitede yeme bozukluğum vardı” açıklamasını sordu. “New York’ta yaşarken depresyona girip evden dışarı çıkmadım, dünyanın en iyi üniversitelerinden birinden dereceyle mezun olsam da ilk işimde yetersiz hissedip defalarca tuvalette ağladım” açıklaması da hatırlatılan Eda Gürkaynak, “Herkesin yaşadığı şeylerdi. Zaten anlatmaya kalksam bir program yapmamız gerekir. Her şeyin dışarıdan gözüktüğü gibi tozpembe olmadığını belirtmek istemiştim” diye cevap verdi.

Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak Atina’da Aşk Tazeledi

Yakışıklı oyuncu, hafta sonu tatilini sevgilisiyle Atina sokaklarını gezerek geçirdi. Romantik bir tatil kaçamağı yapan çift, en güzel anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler