Ana SayfaDedikoduHazal Kaya'dan Karnı Burnunda Pozlar

İlgili Postlar

Hazal Kaya’dan Karnı Burnunda Pozlar

Geçtiğimiz haftalarda ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan oyuncu Hazal Kaya, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. Kız bebek beklediğini ve çocuğunun ilk adının Leyla olacağını da duyuran güzel oyuncu, dün bir lansmana katıldı. Lila bir elbise tercih eden Kaya, güzelliğiyle dikkat çekerken; güzel oyuncunun büyüyen karnı da gözden kaçmadı. Hazal Kaya’dan karnı burnunda pozlar geldi. İşte o kareler;

Sosyal Medya Kullanmaya Ara Verdi

Instagram’da 7 milyondan fazla takipçisi bulunan Kaya, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyordu. Ancak ünlü oyuncunun bir süredir paylaşımda bulunmaması dikkat çekmişti. Birkaç gün önce Instagram hesabı üzerinden sessizliğini bozan ünlü oyuncu, sağlık sorunları yaşadığını yazmıştı. Kaya’nın sözleri takipçilerini endişelendirmişti.

“Nasıl açtım arayı ama? İsteyerek olmadı valla” diyen Hazal Kaya, yayınladığı fotoğrafa; “Fiziksel olarak aşırı zorlandığım bir dönem sadece, sonra anlatırım. Psikolojik olarak kaldırabildiklerimin de ciddi bir sınırı oldu. Ayrıca 9’a 3 tansiyonla ya evde baygın yatıyorum ya da sette hayatta tutunmaya çalışıyorum. ‘Ay çok güzel şeyler geliyor neyse’ böyleyken böyle. İki üç haftaya toparlarım gibi, yani umarım! Öptüm” notunu düşmüştü.

İkinci Çocuğa Hamile

Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olan Kaya, geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Selin Şekerci ile gittiği Melike Şahin konseri çıkışı objektiflere yansımıştı. Oyuncu, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında bebeğinin cinsiyetini paylaştı ve kız bebek beklediğini söylemişti.

Hazal Kaya Kızının Adını Açıkladı

İkinci kez anne olmak için gün sayan Hazal Kaya, bu kez kızının adını duyurdu. Ünlü oyuncu, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Hazal Kaya, Instagram’dan yayınladığı gönderiye, “Nasıl ilk ben duyuramadım ama! Sürpriz yumurta yükleniyor! Leyla geliyor!” ifadelerini not düştü.

31 yaşındaki Kaya, ayrıca, “İkinci isme karar veremedik. Acele ettirdiniz. Karnım bile tam çıkmadı daha…” dedi. Takipçileri ise ünlü oyuncuya, “Tebrikler.” mesajları yağdırdı.

Hazal Kaya kimdir?

Karnı Büyümeye Başladı

Heyecanı günden güne büyüyen Kaya, geçtiğimiz haftalarda oyuncu arkadaşları Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atüksoy’un düğününe katılmıştı. Sarı mini elbisesini yeşil kolye ve stiletto ile tamamlayan ünlü isim, paylaşımına; “Hayat sana limon verdiğinde, onları giy!” notunu düşmüştü. Kaya’nın büyüyen karnı gözden kaçmamıştı.

Ali Atay kimdir?

Hazal Kaya’dan Karnı Burnunda Pozlar

Henüz kızının ikinci adını açıklamayan Hazal Kaya, dün akşam da bir lansmana katıldı. Tül detaylı lila mini bir elbise giymeyi tercih eden ünlü isim, elbisesini şeffaf stilettolarıyla kombin etti. Saçlarını açık bırakmayı tercih eden oyuncu, gecede çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Hazal Kaya’nın güzelliğine yorum yağarken; büyüyen karnı da dikkatlerden kaçmadı. Hamilelik heyecanı yaşayan güzel oyuncunun pozlarına; “Bebek göründü”, “Çok güzelsiniz”, “Maşllah” gibi yorumları yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler