Ana SayfaDedikoduSurvivor Serkay Sevgilisinden Ayrıldı

İlgili Postlar

Survivor Serkay Sevgilisinden Ayrıldı

Survivor Serkay, Adını Dilinden Düşürmediği Sevgilisinden Ayrıldı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2016’da yarışan Serkay Tütüncü, ada yaşantısı ve başarılarının yanında  sevgilisini dilinden düşürmemesiyle izleyicilere zaman zaman duygusal anlar yaşatmıştı. Yarışmanın ardından şöhret basamaklarını tek tek tırmanan Serkay, çok sevdiği sevilisi Cansu Kanışkan’dan ayrılması sevenlerini çok şaşırttı.

Finale Kadar Gitmişti

Survivor yarışmasının sevilen ismi Serkay Tütüncü çok başarılı bir yarışmacıydı. Ada hayatında ki sakinliği,mantığı ve başarısı izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Hepsi bir arada olunca Serkay finale doğru tırmandı fakat şampiyon olamadı 2. olarak Survivor yarışmasını bitirdi. Ada hayatında sevilisini çok özleyen,iletişim oyunlarında ekstra hız ve duygusal olan Serkay dikkat çekmişti

Sevgilisinden Ayrıldı

Yarışmanın ardından, reklamlarda oynama fırsatı bulan Serkay’a şöhret ağır geldi. Eski Survivor yarışmacısı sevgilisi Cansu’yu terk etti. Yolları ayıran ikili, Instagram’da olan fotoğraflarını da sildi. bütün bu gelişmeleri takip eden Serkay’ın fanları “şöhret olunca yarı yolda bıraktın” gibi eleştirilerde bulundu.Bundan sonra barışacakları veya barışmayacakları merak konusu.

 

Survivor Serkan sevgilisinden ayrıldı
Survivor Serkan sevgilisinden ayrıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler