Ana SayfaÜnlülerÜmit İbrahim Kantarcılar İddialı “Yeni Behlül Benim”

İlgili Postlar

Ümit İbrahim Kantarcılar İddialı “Yeni Behlül Benim”

Ekranların sevilen yaz dizilerinden birisi olan Kanatsız Kuşlar, oyuncularıyla da konuşuluyor. Özellikle dizinin ana karakterlerinden birisi olan Ümit İbrahim Kantarcılar, verdiği son röportaj ile oldukça ses getirdi.

ATV ekranlarında bul yaz döneminde ekranlarda yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar özellikle yayınlanan ilk bölümleri ve oyuncularıyla oldukça dikkat çekti. Dizisinin oyuncularından olan Ümit İbrahim Kantarcılar, özellikle kendisini Aşkı Memnu’daki Behlül karakteri ile özdeştirdi. Verdiği röportajda bu konuda oldukça iddialı söylemlerde bulunan Ümit İbrahim Kantarcılar, “Aşk-ı Memnun’daki Behlül benim” dedi.

Ümit İbrahim Kantarcılar Zorlu Hayatını Anlattı

İlk dizisinde öğretmenler tarafından kendisine yapılan övgüler nedeniyle “Ben Starım” diyerek bu konuda hızlı bir şekilde havaya girdiğini söyleyen ve kendisini her zaman özeleştiri yaptığını belirten oyuncu, çok lüks yaşadığı dönemlerin ardından fakirlik dönemlerini de yaşadığını belirtti. Özellikle arkadaşlarıyla birlikte çok fazla para harcama yaptığını ve bunun sonuçlarını yaşadığını belirten oyuncu, bir süre sonra parasız kaldığını ve uzun bir süre para sıkıntıları yaşadığını anlattı.

Özellikle 24 yaşında yaptığı hataları fark ettiğini ve daha sonrasında iyi bir planlama ile yeniden ekranlara dönmek adına çalışmalar yaptığını söyleyen oyuncu, bu çalışmalar neticesinde yeniden dizide yer alabildiğini ifade etti. Özellikle iyi oyuncuların drama oyunlarında kendisine daha da belli ettiğini belirten Ümit İbrahim Kantarcılar, şu andaki dizinin de bu konuda uygun olduğunu ifade etti.

İzleyenlerin dizilerdeki tercihlerine de değinen oyuncu, özellikle güçlü bir fakir ya da zengin karizmatik bir karakteri oynaması gerektiğini ve izleyenlerin bu tip karakterleri daha çok sevdiğini söyledi. Kuzey Güney ve Aşkı Memnu’dan örnekler veren oyuncu, şu anda oynadığı karakterin Aşkı Memnu’daki Behlül ile çok uyuştuğunu ve bu nedenle de yeni yılın Behlül’ün kendisi olabileceğini ifade etti.

Sosyal Medyada Dikkat Çekti

Yaptığı bu açıklamaları ile kısa süre içerisinde dikkat çeken oyuncu, sosyal medyada da değerlendirildi. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranları Behlül benzetmelerini nedeniyle oyuncuya sitem dolu sözler söyledi. Oyuncunun hayranları ise özellikle kendisini Behlül’den çok daha iyi bir karakterde oynadığını ve daha iyi bir oyuncu olduğunu savundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler