Ana SayfaDedikoduGökhan Tükrmen: Benim En Büyük Çılgınlığım Sahne

İlgili Postlar

Gökhan Tükrmen: Benim En Büyük Çılgınlığım Sahne

Gökhan Türkmen, Armağan Çağlayan’ın YouTube serisi “Dur Bi Dinle”ye konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Gökhan Türkmen “Benim en büyük çılgınlığım sahne” dedi. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

“Kapadokya’da Çektiğim İlk Klip”

Kalabalık bir ekiple tamamlanan video klipte, Gökhan Türkmen 1957 model kabinli motosiklet kullandı. Kariyeri boyunca ilk defa Kapadokya’da video klip çektiğini dile getiren Gökhan Türkmen, bölgenin doğal yapısına ve tarihine hayran olduğunu söyledi. Bilimkurgu ve fütüristik tarzda işleri çok seven Türkmen, ilk defa böyle bir çalışmaya imza atmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek bu keyifli proje için; “Her işimizde olduğu gibi mutlu, detaylı ve keyifle çalıştık. Her şarkımızda olduğu gibi yeni ve evrensel ne yapabiliriz, üstüne ne koyabiliriz diye düşünerek en ufak ayrıntısına kadar dikkat ettik. Ben ve ekibim işimizle ilgili hep heyecanlıyız. Sizi de bu heyecana ortak etmekten mutluluk duyuyoruz. “7” albümüne ve bu şarkıya olan inancınızı kaybetmeyin. İçinde çok fazla iyi yaşayan ruh var! Herkese iyi seyirler.” dedi. Klibin izleyenin görsel hafızasında yer edecek görsel efektleri 1 ayda hazırlandı.

Gökhan Tükrmen: Benim En Büyük Çılgınlığım Sahne

Ön planda olmayı sevmediğini söyleyen şarkıcı, ‘şöhret’ hakkında konuştu: “Ben ‘ünlü’ dediğimiz şeyi çok algılayan bir adam değilim. Sevmiyorum çok fazla ön planda olmayı. Çok teşhirci değilim. Kendini göstermeyi, kendinden bahsetmeyi seven bir adam değilim. Sessiz bir adamım. Bir ortamda çok konuşan biri olmadım hiç. Yaptığım en büyük çılgınlık sahnede olmak. 20 yıl önce bunu söylesen, ‘Saçmalama bana göre değil’ diyebilirdim. Dışarıda birileri beni çekecek diye korkmam. Magazinsel boyutta bir durumum yok. Hep işimle anıldığım için ben ünlü değilim. Ün deyince aklıma o geliyor çünkü; magazinsel olmak.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler