Ana SayfaDedikoduEce Erken Konuşmadı

İlgili Postlar

Ece Erken Konuşmadı

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından geçtiğimiz hafta reddi miras talebinde bulunan Ece Erken, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Ece Erken konuşmadı ve oradan ayrıldı.

Ece Erken Konuşmadı

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Erken, önceki gün Bebek’teki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını geri çeviren 43 yaşındaki sunucu, “İyiyim teşekkür ederim, konuşmayacağım.” dedikten sonra hızlı adımlarla otomobiline yöneldi.

“Biz Gönülden Bağlıyız”

Öte yandan Ece Erken, aldığı ‘miras’ kararını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Erken, “Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum.” demişti.

Ünlü sunucu, sözlerini, “Biz gönülden bağlıydık, öyle de kalacağız… Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla…” şeklinde noktalamıştı.

“Kaporayı Geri Vermeleri Lazım”

Benan Kocadereli ‘nin adının geçtiği olayla ilgili evi daha önce öldürülen avukattan almak için kapora veren Çetin Kırışgil yayına bağlannmış ve şu açıklama gelmişti;

Ece Erken İsyan Etti!… Ölen Eşi Hakkındaki İtirafı Pes Dedirtti!…

“Eski eşi mahkeme olacak dedi. Eski eşi satılan evin 2 yanında oturuyor. Ece hanımla da konuştuk vasi olarak anne atanacağı için villa, Benan Hanım ‘a gittik. Bekleyin dendi. Ev sonra kiraya verilmiş. 45 bin dolar verdik. ‘Evi kiraya verdik 45 bin dolar kaporayı alın o zaman’ demeleri lazım” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler