Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Soruları Yanıtsız Bıraktı

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Soruları Yanıtsız Bıraktı

Yeni aşk dedikoduları ve nafaka davasıyla son dönemlerde sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz geçtiğimiz gün oğluyla birlikte vakit geçirdi. Oğlu yanındayken objektiflere yakalanan komedyen biranda soru yağmuruna tutulunca Cem Yılmaz soruları yanıtsız bıraktı. İşte olayın detaylar;

Nafakayı TL Olarak Ödemek İstemişti

Cem Yılmaz 9 yaşındaki oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar Nafaka öderken, Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödemişti. 8 yıl boyunca oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Yılmaz, nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. Eski eşi Ahu Yağtu’ya dava açan Cem Yılmaz, nafakayı dolar bazında değil Türk lirası olarak ödemek istemiş ve 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin lira olması talebinde bulunmuştu.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu Nafaka Davasında Yeni Gelişmeler

İstanbul 11. Aile Mahkemesi’ndeki duruşmaya, davacı Cem Yılmaz ile davalı Ahu Yağtu katılmadı. Tarafları avukatları temsil etti. Gizli görülen duruşmaya basın mensupları alınmadı. Mahkeme kararında, 10 bin dolarlık nafakanın 70 bin TL olarak belirlenmesine hükmetti.

Cem Yılmaz Ahu Yağtu Davasında Yeni Gelişme

Cem Yılmaz Soruları Yanıtsız Bıraktı

Cem Yılmaz önceki gün Ahu Yağtu ile evliliğinden olan oğlu Kemal ile Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. 9 yaşındaki Kemal’in büyüyüp saçına yeni bir imaj vermesi objektiflere yansıdı.

Baba-oğul, gazetecileri fark edince hızlı adımlarla yürüdü. Yılmaz, “Çocuk var, şimdi olmaz. Sonra konuşuruz” diyerek özel hayatına dair soruları geri çevirdi. Aracına binen ünlü komedyen oğluyla birlikte oradan uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler