Ana SayfaÜnlülerElif Ada: Sen Bizim Birtanemizsin

İlgili Postlar

Elif Ada: Sen Bizim Birtanemizsin

İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız’dan olan kızı Elif Ada önceki gün 10’uncu yaşını kutladı. Anne ve babasıyla birlikte pastasının mumlarını üfleyen Elif Ada bu mutlu anlarını sosyal medya hesabında da paylaştı. Elif Ada “Sen bizim birtanemizsin” dedi.

Elif Ada’dan Paylaşım

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın kızı Elif Ada, 10 yaşına girdi. Anne ve babasıyla birlikte pastasının mumlarını üfleyen Elif Ada, kutlamadan kareleri Instagram hesabına yükledi. Elif Ada anne ve babasına olan sevgisini fotoğrafların altına düştüğü şu notla dile getirdi: “Bir yaşıma daha girdim. Canım babama ve canım anneme çok teşekkür ederim, sizi çok seviyorum.”

Elif Ada: Sen Bizim Birtanemizsin

İbrahim Tatlıses kızının duygusal sözlerine “Biz de seni seviyoruz kızım, sen bizim bir tanemizsin” diyerek karşılık verdi. Ayşegül Yıldız da “İyi ki doğmuşsun bebeğim, gözümün nuru, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum” yorumunu yaptı.

Hülya Avşar İbrahim Tatlıses’le Evlenmek Mi İstedi?

Çocukluk yıllarından beri İbrahim Tatlıses’le bir arada olduğunu söyleyen Serengil yaptığı itiraflarla programa damga vurdu. ‘Bizim Şişli’de bir evimiz vardı. İbrahim Tatlıses o eve ilk önce Perihan Savaş ile geldi. Perihan Savaş’ın güzelliği normal bir güzellik değildi. Hatta “Ne işi var Perihan Savaş’ın İbrahim Tatlıses’le” diyorlardı. Lise çağına geldim, bu sefer eve Hülya Avşar ile geldi. Bizim evde de Türk filmleri çekiliyordu. İbrahim Bey ve Hülya Avşar set arasında kavga ediyordu. Bayağı aşk yaşıyorlardı… Hülya çok aşıktı İbrahim Tatlıses’e… Hatta bir gün ‘Ben İbrahim Tatlıses’le evleneceğim’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler