Ana SayfaDedikoduYıldız Tilbe'ye Bir Tepki de Pınar Altuğ'dan

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’ye Bir Tepki de Pınar Altuğ’dan

Geçtiğimiz gün sokak köpekleriyle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle çok eleştirilen hatta hakkında suç duyurusunda bulunulan Yıldız Tilbe’ye bir tepki de Pınar Altuğ’dan geldi. İşte detaylar;

Yıldız Tilbe Hakkında Suç Duyurusu

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi de Yıldız Tilbe’nin paylaşımına karşı harekete geçti.

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ünlü sanatçı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı:

Yıldız Tilbe’ nin ‘Sokak Köpeği’ Paylaşımına Ajda Pekkan’ dan Tokat Gibi Cevap…

Halkı suç işlemeye ve kanunlara uymamaya, hayvanlarımızı öldürmeye teşvik ve tahrik eden, kin ve düşmanlığa yönlendiren Yıldız Tilbe hakkında tarafımızca suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

“Masum Köpeklerden Özür Diliyorum”

Tilbe, ardından kendisini eleştirenlere yanıt verdi. Masum köpeklerden özür dilediğini belirten ünlü şarkıcı, “Köpek var, köpek var. Bunlar canavar… Bizim bir köpeğimiz vardı. Bütün sokağı korurdu, saldırmak neymiş… Bunlar vahşi. Birbirine de, insana da, kediye de her şeye saldırıyorlar. Köpeklerin saldırıp, öldürdüğü, sakat bıraktığı insanlara acımayanları, hala katil köpekleri savunanları kendi vicdanlarına bırakıyorum. Ben buradan masum köpeklerden özür dilerim, onların da adı geçtiği için… Allah bütün masum hayvanları korusun, insanları da… Kötülerinden razı olmasın.” açıklamasını yaptı.

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe’ye Bir Tepki de Pınar Altuğ’dan

Özür mesajına rağmen Tilbe’ye yönelik tepkiler devam etti. Yıldız Tilbe’ye bir tepki de Pınar Altuğ’dan geldi.

Pınar Altuğ’dan mini etek açıklaması

Altuğ “Yıldız Tilbe hepimizin sesine hayran olduğu, müziğine bayıldığı bir insan ama hayvanlar için böyle bir cümle sarf edildiğinde elimin tersiyle itmem an meselesidir. Bir canlı için böyle bir şey dileyebilmek, aklımın almadığı bir durum. Sokak hayvanları çoğalmasın tabii, fakat bunun çözümü onları zehirleyerek öldürmek değil.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler