Ana SayfaDedikoduSeren Serengil Ece Erken'in Miras Nedeniyle Baskı Gördüğünü İddia Etti

İlgili Postlar

Seren Serengil Ece Erken’in Miras Nedeniyle Baskı Gördüğünü İddia Etti

Seren Serengil Ece Erken’in miras nedeniyle baskı gördüğünü iddia etti. Erken’in evine haciz gönderildiğini söyleyen Serengil, “Şafak’a ait tespih ve saati almışlar. Evin önündeki arabalar da alınıyor” dedi. İşte detaylar;

“Şafak’ dan 15-20 milyon dolar Kaldı”

Seyhan Soylu: “Belki de vereceğim bu haberi Ece Erken dahil benden öğrenecek olabilir. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kalan mirası toplam olarak 15-20 milyon dolar. Bu servet dışında da hukuki olarak takip ettiği işlerden yaklaşık olarak 25-30 milyon dolar bir gelir bekliyordu. Ama yapmış olduğu başka işlerden de piyasaya 3-5 milyon dolar borcu vardı. Bu parayı nereye yatırdı kimlerle yedi? Orayı bilmiyorum” dedi.

“15 Milyon Doların Yarısı Benan Hanım’ a Gidecek”

“Diyelim ki 15 milyon dolar para kaldı. İlk kez açıklıyorum. Benan Kocadereli eşinden ayrıldıktan sonra açmış olduğu 2 dava vardı. Biri boşanma davası diğeri de mal rejimi davası. Bu dava devam etmekte” şeklindeki açıklamasıyla bombayı atan Sisi açıklamalarına şöyle devam etti;

Ece Erken Merhum Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu İle Olan Son Mesajlarını Paylaştı…

“Bu da demektir ki 15 milyon doların yarısı hukuki olarak Benan Hanım’a gidecektir. Benan Hanım mirasa tedbir koydurdu çünkü hala sonuçlanmamış bir dava var. Geriye kalan 7,5 milyon dolardan piyasaya rücu eden 5 milyon dolarlık borç düşülünce kalan 2,5 milyon doların üçte biri Ece’nin. Üçte ikisi ise çocukların. Yani Ece’ye üçün biri kaldı.”

Seren Serengil Ece Erken’in Miras Nedeniyle Baskı Gördüğünü İddia Etti

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında konuşan Seren Serengil, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle yıkılan Ece Erken’in zor günler geçirdiğini söyledi. Mahmutyazıcoğlu’nun mirasıyla ilgili de konuşan Seren Serengil “Kırkı geçmeden daha yakınları para peşine düştüler! Çok utanç verici. Kızın evine hacizler gönderiyorlar, evi de kendi evi. Adamın saatini, tespihini istiyorlar. Bildiğiniz gibi değil. Caydırma politikası. Adamın kapıdan arabasını alıyorlar filan…” dedi.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken’in iyi olmadığını söyleyen Serengil, sözlerine şöyle devam etti: “Dün kırkı okundu hocaya diyor ki ‘nasıl rüyamda görebilirim, hangi duaları okuyabilirim?’ Bir yandan da birileri evine haciz gelip bir şeyler yapmaya çalışıyor. Oğluyla mücadele etmeye çalışan bir kadın sonuçta.”

Seren Serengil kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler