Ana SayfaDedikoduHem Ana Hem Hala

İlgili Postlar

Hem Ana Hem Hala

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Hazal Kaya yeni paylaşıp yaptı. Hem ana hem hala yorumuyla takipçilerini güldürdü. İşte detaylar;

Hazal Kaya: Acayip Kocam Köylüyüm

*Ben feci kocam köylüyümdür. Çok aşığım. Ve biraz içtikten sonra Ali’ye ne kadar aşık olduğumu herkese anlatmak zorundaymışım gibi bir duyguyla yaşıyorum. Kimse bunu dinlemek istemiyor. Ve Ali inanılmaz utanıyor böyle şeylerden…

Ali Atay ve Hazal Kaya’dan Duygusal Yıldönümü Kutlaması

2019 senesinde nikah masasına oturan Ali Atay ve Hazal Kaya’nın geçtiğimiz gün evlilik yıldönümleriydi. Ali Atay ve Hazal Kaya’dan duygusal yıldönümü kutlaması geldi. Hazal Kaya ile Ali Atay, 3. evlilik yıl dönümlerini kutladılar.

Hazal Kaya düğün fotoğrafını “Bu fotoğrafın üstünden nasıl üç yıl geçer aklım almıyor? Seninle geçen her yıl birbirinden güzel! Nice yıllarımız olsun beraber… Sana çok aşığım” notuyla paylaştı.

Çift, yüzlerini değiştirdikleri videoyu da Instagram’da yayınladılar.Hazal Kaya’nın dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni filminin fragmanı yayınlandı. Ali Atay, fragmanı ‘Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum.’ notuyla Twitter sayfasında paylaştı. Kaya ise ‘Sevgilim’ diyerek karşılık verdi.

Hazal Kaya kimdir?

Hem Ana Hem Hala

Oyuncu Hazal Kaya yakın arkadaşları Bülent-Ceyda Şakrak çiftini ziyaret etti. Şakrak’ın paylaştığı fotoğraf büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde Ali Atay ile evlilik yıl dönümlerini kutlayan Hazal Kaya arkadaş ziyaretine gitti. Yan komşuları Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci ile bir araya gelen Kaya, oğlu Fikret Ali ve Şakrak çiftinin oğulları Okan Ali ile zaman geçirdi. O anları ölümsüzleştiren Bülent Şakrak sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafa ‘Hem ANA hem HALA’ notunu düştü.

Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa çok sayıda da yorum yapıldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler