Ana SayfaÜnlülerAlişan 'dan Ayrılık İddialarına Beklenen Cevap Geldi...

İlgili Postlar

Alişan ‘dan Ayrılık İddialarına Beklenen Cevap Geldi…

Oyuncu Buse Varol ve şarkıcı eşi Alişan’ ın küçük kızları Eliz’ in doğumgününü ayrı ayrı kutlama yapıp sosyal medya paylaşımlarında birbirlerini etiketlemeyince bir terslik olduğu takipçilerinin gözünden kaçmamıştı…Sonunda acı gerçek ortaya çıktı. İşte Alişan’ ın cevabı…

Seyhan Soylu: “Bir Daha Alişan Gibi Birini Bulma Şansın Yok!”

Alişan ‘dan Ayrılık İddialarına Beklenen Cevap Geldi…

2018 ‘de dünya evine giren Buse Varol ile Alişan’ ın, uzun zamandır boşanacakları yönündeki ortaya çıkan iddiaları magazin gündeminde eksik olmuyordu. En son ‘Al sana Haber’ in ünlü moderatörü Seyhan Soylu, ünlü çiftin arasındaki krizle ilgili şoke eden bir bilgiyi açıklayarak ikilinin evlerini ayırdıklarını söyledmişti…

Gerçekten Evleri Ayırdılar mı? 

Beyaz Tv ekranlarının magazin programı Söylemezsem Olmaz’ a konuşan şarkıcı Alişan, “Evler falan ayrılmadı. Kaan’da (kardeşi) gelmedi, babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi.”

“Problemleri Çözeceğiz””

Ünlü şarkıcı evinde artık kalmadığına dair o dedikoduyla ilgili ise “Evimde kalıyorum. Problemleri çözeceğiz” şeklinde yanıtladı. Kayınvalidesinin evindeki doğumgünü kutlamasına çağrılmadığını önceki günlerde programda açıklayan Buse Varol ise konu hakkında daha fazla bir açıklama yapmayı uygun bulmamıştı.

Buse Varol: “Partiye Kimse Beni Davet Etmedi…”

Buse Varol, 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamada “Kızım Eliz’in doğum günü partisini Alişan düzenlendi. Son ana kadar Selçuk ‘un eşi Merve de gelecekti. Merve ve Alişan’ın yeğenleri son ana kadar gelecekti, vazgeçtiler. Saygı duyuyorum ne Merve’yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anneyle bir sorunumuz yok. Alişan’ın annesinin evde düzenlediği partiye kimse beni davet etmedi. Hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz bir daha bir yaşına gelemeyecek” dedi.

Buse Varol Kimdir?

Alişan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler