Ana SayfaYaşamGeliyor gelmekte olan! Sevgililer günü hediyeniz hazır mı?

İlgili Postlar

Geliyor gelmekte olan! Sevgililer günü hediyeniz hazır mı?

Sevmek sevilmek duyguların karşılıklı olması kadar keyifli birşey yok. Sevdiğimiz insanı şaşırtmak, sevildiğini hissettirmek ve şımartmak da ona güzel sürprizler yapmaktan geçiyor. Çoğu kişi “Sevgililer Gününü saçma buluyorum” dese de günün sonunda karşılarında elinde hediye kutusuyla sevdikleri insanı görünce eminiz ki zevkten dört köşe oluyorlar. Bu yüzden bu tarz günlerin saçma olduğunu savunmadan önce yaşattığı mutluluk duygusunu düşünmeye çalışın.

Sevgililer Günü Hediyeleri
Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevdiğiniz kişiyi aşırı mutlu edecek hediye arayışının yaşattığı tatlı telaş, onu paketlemesi, hediyeyi verme seremonisi derken ilişkinizi yeniden hareketlendirmek çok iyi gelecektir. Hele bir de uzun süredir birlikteyseniz ve ilişkiniz biraz rutinleşmeye başladıysa. Sevgililer günü, ilişkinizi hareketlendirmenin tam zamanıdır.

Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Sevgiliye hediye seçenekleri sonsuzdur. Burada önemli olan sevgilinizin neyi sevdiği neyi beğenip beğenmeyeceğidir. Bir kere hediye almak konusunda kendinize güvenmiyorsanız mutlaka bir bilene danışın. Herkes, her şeyi mükemmel yapacak diye bir kural yok. Bu yüzden aklınıza gelen onlarca hatta belki de yüzlerce hediye seçeneği arasında kaybolmadan önce ortak arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Onlar en doğru adres olacaktır. Sevgililer Günü hediyesi gelince akla gelen takı, aksesuar, cüzdan… vs gibi seçeneklerden bir kere uzak durun. Evlilik teklifi etmeyecekseniz tabii…

Sevgililer Günü Hediyeleri
Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer Gününde evlenmek teklifi yapmak sevgiliye verilecek en güzel hediyedir! Sevgililer Gününde evlilik teklifi yapmayı planlıyorsanız ilk yapmanız gereken şey yüzük seçimidir. Yüzük seçimini sakın sona bırakmayın, sonra çok üzülürsünüz.

Sevgililer Günü Hediyesi

Sevgililer Günü tüm dünyada kırmızı rengiyle özdeşleşmiş durumda. İçinde kırmızı olan bir hediye almayacaksanız, mutlaka paketini kırmızı yapmalısınız. Sevgililer Gününde sevgilinize tekstil, takı ve ayakkabı çanta gibi hediyelerden birini almayı düşünmüyorsanız o zaman yönünüzü mutlaka teknolojik aletlere çevirmelisiniz. Teknolojinin hepimize armağanı, tasarım harikası yüzlerce ürün bulunmakta.

Sevgililer Gününde Teknolojik Hediyeler

Her zaman kazak, tişört, yüzük, tesbih, saat alacak haliniz yok ya! Dönem değişti. Devir teknoloji devri. Hediyenin de teknolojik olanı makbul artık. İşe laptop fiyatları bakmakla başlayabilirsiniz. Özellikle sevgiliniz evden çalışıyorsa son teknoloji, jet hızında, görüntü kalitesi en yüksek dizüstü bilgisayar modellerinden birini hediye ederseniz yaşayacağı mutluluğu tahmin bile edemezsiniz. Sevgililer Gününde hediye olarak alacağınız dizüstü bilgisayar ile sarmaş dolaş izleyeceğiniz film ve dizileri bir düşünün. Birlikte müzik listeleri hazırlayacak, o bilgisayardan en sevdiğiniz fotoğraf ve videolarınızı seçeceksiniz.

Sevgiliye Özel Hediyeler

“Yine de ben klasik hediyelerden birini almak istiyorum” diyorsanız, o cephede seçenekten bol bir şey yok. Çift kolyelerinden, içinde akıllı saat olan kolyeli setlere, isme özel kahve setlerinden adınızı yazdırabileceğiniz çeşitli ürünlere aklınıza gelmeyecek kadar hediye seçeneği bulunuyor.

Bunlar arasında en çok tercih edilen Sevgililer Günü hediyesi takı ve aksesuarlar oluyor. Kadınlar için Sevgililer Günü hediyesi olarak kolyeler çok tercih edilirken erkekler içinse saatler çok tercih edilen Sevgililer Günü hediyesi olarak görünüyor.

Mıknatıslı bilekliklerden çiftlere özel saatler de yine Sevgililer Gününün vazgeçilmez hediyeleri arasında yerini alıyor.

Sevgililer Günü Yemeği

Bir Sevgililer Günü klasiği olarak başbaşa, romantik bir akşam yemeği planlamayı unutmayın.

Seçkin bir restoranda, tanınmış bir şefin elinden çıkmış harika bir akşam yemeği eşliğinde hediyelerinizi birbirinize verebilirsiniz. Ancak, evde kendi ellerinizle hazırlayacağınız akşam yemeğinin yerini hiçbir şeyin tutmayacağını unutmayın! O yüzden kolları sıvamaya şimdiden başlayın. Hediyenizi bir an önce alın ve Sevgililer Günü akşamına özel romantik yemeğin planını yapmaya başlayın. Sonuçta o sadece bir akşam yemeği olmayacak. Mükemmel yemekler haricinde harika bir ambiyans yaratmalısınız. Sevgililer Gününün sembollerinden kırmızı gül yaprakları, çiçekler, kalpli ürünler, mumlar hatta mümkünse aromatik mumlar, çikolatalar, müzik seçimi… Kısaca yapılacak çok iş var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler