Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın Yeniden Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Yeniden Ekranlara Geliyor

Türkiye’nin en çok sevilen dizilerinden birisi olan Çocuklar Duymasın’ın yeniden ekranlara geleceği ifade edildi.

Özellikle konu ile ilgili Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu tarafından kaleme alınan yazı, Çocuklar Duymasın ile ilgili pek çok farklı ayrıntıyı da şimdiden gündeme getirirken Survivor Furkan için de oldukça güçlü ve çok konuşulacak iddialar köşe yazısında yer aldı.

Dizi Projesi Hızlı Gelişti

Özellikle geçtiğimiz dönemlerde yeni bölümleri ile yayınlanan ve yine yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran Çocuklar Duymasın’ın sonlanması, artık dizinin bir daha ekranlara gelmeyeceğini de düşündürmüştü. Fakat yaşanan son gelişmeler dizinin yeniden yayın hayatına gireceği noktasında önemli ipuçları verdi.

Milliyet gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu tarafından paylaşılan bilgilerde, Birol Güven’in yeni dizi ile ilgili uzun zamandan beri çalıştığı ve yeni bir değişiklik ile birlikte yeniden Çocuklar Duymasın’ın ekranlara gelmesinin kararlaştırıldığı belirtildi. Öyle ki çıkış noktasında yatak odası diyalogları kitabından yola çıkarak Birol Güven’in sadece Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ ikilisi için dizi çekeceği ifade edildi. Fakat Kanal D ile yapılan görüşmeler neticesinde özellikle dizinin yeniden ekranlara gelmesi noktasında büyük bir beklentinin olduğu, bu bakımdan dizi projesine başlanması gerektiği belirtildi.

Yapılan teklifin Birol Güven tarafından uygun görülmesi ile birlikte ise bu proje dizi projesine çevrildi ve Çocuklar Duymasın için yeni bir dönem başlamış oldu. Yayınlanacak olan dizinin özellikle tüm eski oyuncu kadrosu ile ekranlara gelecek olması, aynı zamanda dizi sevenlerinde heyecan yaratmayı da başardı. Öyle ki Tamer Karadağlı ve Pınarı Altuğ’un yanı sıra Furkan Kızılay ve diğer tüm oyuncular yeni dizide hazır olarak yer alacak.

Furkan Kızılay Bilerek Mi Elendi?

Konu ile ilgili paylaşılan bilgilerde en çok dikkat çeken detay ise Furkan Kızılay’ın Survivor’dan dizi için elendiğinin söylenmesi oldu. Survivor’da yer alan ve finale kadar gitmesi beklenen Furkan Kızılay’ın yarışmadan elenmesi oldukça şaşkınlık yaratmıştı. Fakat Çocuklar Duymasın adlı dizinin başlayacağının duyurulması ve bu konuda Furkan Kızılay’ın bilerek Survivor’dan ayrılabileceği ihtimalinin olduğunun belirtilmesi, Survivor için ciddi bir iddia olarak gündemde konuşulmaya başlandı.

konu ile ilgili Sinan Koloğlu da benzer ifadeler kullanırken şimdi bu iddialar karşısında Survivor için yapılacak resmi açıklamaya gözler çevrildi. Bugüne kadar iddialar ile ilgili Furkan Kızılay ve Survivor yapım ekibi Acun Medya tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, özellikle dizi projesinin kesin olarak duyulmasının ardından bu konuda iddiaların daha da konuşulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler