Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç Eski Partnerleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı...

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç Eski Partnerleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı…

Oyuncu Berfu Yenenler ve Şarkıcı Murat Dalkılıç, bu hafta “Dayı Şov” isimli programın konuklarıydılar. Şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki dönemlerde beraber işler yaptıkları Zeynep Bastık, Bensu Soral ve Pınar Deniz ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü popçu; “Boynuz kulağa geçti” dedi. İşte Detaylar…

Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş Barıştı

Murat Dalkılıç Eski Partnerleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı…

Geçtiğimiz hafta oyuncu Hülya Avşar’ ı konuk alan sunucu ‘Dayı’, ünlü popçuya programın yeni seviyesine uygun derecede ünlü olup olmadığını sorgulayarak takıldı.

“Yıllar önce birlikte çalıştığın Zeynep Bastık, Bensu Soral, Pınar Deniz gibi isimlerin hepsi bugün senden ünlü” diyen Dayı’ya 38 yaşındaki popçu Murat Dalkılıç, “Dünyanın en güzel hissi, boynuz kulağı geçince çok mutlu oluyorsun” cevabıyla gündem oldu.

Pınar Deniz kimdir?      Zeynep Bastık Kimdir?      Bensu Soral Kimdir?

Hepsi Birbirinden Ünlü!

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, 2014′ de şarkıcı Murat Dalkılıç’ ın “Yani” adlı şarkısının klibinde rol almıştı. Güzel oyuncu Bensu Soral, ünlü popçunun “Kader” adlı parçasına çekilen klipte rol kapmıştı. Meslektaşı Zeynep Bastık ise ‘Lüzumsuz Savaş’ şarkısında Dalkılıç ile muhteşem bir düet yapmıştı.

Murat Dalkılıç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler