Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul’da Engin Altan Düzyatan Ayrılığı Yaşanacak

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’da Engin Altan Düzyatan Ayrılığı Yaşanacak

TRT 1’de başlayan Diriliş Ertuğrul ile Türkiye’nin en önemli oyuncularından birisi olmayı başaran Engin Altan Düzyatan, diziden ayrılacak.

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yayınlandığı her gün yüksek izlenme oranlarına ulaşan ve reyting rekorları kırmayı başaran dizi, hikayesi gereğince hep farklı bir döneme tanıklık edecek. Özellikleri Diriliş Ertuğrul’da başrol oynayan Engin Altan Düzyatan, Ertuğrul karakterinin dizide yaşamını yitirecek olması nedeniyle de diziden ayrılmak zorunda kalacak.

Diriliş Ertuğrul İle Özleşmişti

Canlandırdığı karakter ile Türkiye’de oldukça beğenilen ve ilgi gösterilen Engin Altan Düzyatan için senaryo gereği dizi sona ermiş olacak. Çekim kalitesinden kostümlere kadar her detayın oldukça dikkat çektiği ve beğeni toplayan dizide bundan sonraki süreç içerisinde farklı bir hikayeyi ekrana getirilecek. Engin Altan Düzyatan için de bu çok önemli proje böylece sona ermiş olacak.

Osman Gazi Dönemi Başlıyor

Özellikle TRT1 dizisinde yer al başladıktan sonra oyunculuk kariyerinin zirve dönemlerinden birisini yaşamaya başlayan Engin Altan Düzyatan için Diriliş Ertuğrul önemli bir katkı sağlamış durumda. Öğrenilen bilgilere göre özellikle Ertuğrul Gazi dönemi dizide sona erecek. Ertuğrul Gazi’nin ardından başa geçecek olan Osman Gazi ise yeni dönem itibariyle ekranlara gelmeye başlayacak. Özellikle Osman Gazi’nin kim olacağı ve hangi erkek oyuncunun bu rol için seçileceği de şimdi en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Önümüzdeki dönemlerde bu konudaki tüm soru işaretlerinin giderilmesi bekleniyor.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler