Ana SayfaKimdirPelinsu Çileli Kimdir?

İlgili Postlar

Pelinsu Çileli Kimdir?

Fox Tv ekranlarında yayımlanacak olan “Elkızı” dizisinin genç ve yetenekli oyuncusu Pelinsu Çileli kimdir? Pelinsu Çileli aslen nereli? Pelinsu Çileli kaç yaşında? Pelinsu Çileli dizileri neler? Pelinsu Çileli filmleri neler? Pelinsu Çileli hangi burç? Pelinsu Çileli hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Pelinsu Çileli Kaç Yaşında? Pelinsu Çileli Aslen Nereli? Pelinsu Çileli Hangi Burç?

Pelinsu Çileli, 19 Eylül 1997 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan yetenekli oyuncu Pelinsu Çileli, Başak burcudur.

Pelinsu Çileli Kimdir?

Pelinsu Çileli eğitim hayatını Eskişehir’de tamamlamıştır. Lise yıllarında İzmir’de tiyatro kursu almaya başlayan Pelinsu Çileli, liseden mevzun olduktan sonra “Anadolu Üniversitesi Medya İletişim Bölümü”nü kazanmıştır. Okul nedeniyle bir süre oyunculuğa ara veren Pelinsu Çileli, 2018 senesinde Eskişehir’de Star Tv ekranlarında yayımlanan “Geleceğin Starı” yarışmasının seçmelerine katılmış ve jürinin beğenisini kazanmıştır.

Yarışmada yer aldığı skeçlerle yeteneğini gözler önüne seren Pelinsu Çileli, yarışmadan sonra ATV ekranlarında yayımlanan “Ağlama Anne” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. Dizide “Pınar” karakterini canlandıran Pelinsu Çileli, 2019 senesinde başrollerinde Timuçin Acar ve Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı “Akıllara Seza” filmiyle beyazperdedeki yerini almıştır. Canlandırdığı “Esra” karakteriyle büyük bir beğeni toplayan Pelinsu Çileli, bu sene “Ada Masalı” dizisine konuk oyuncu olarak katılmış ve komdedideki performansıyla beğeni toplamıştır. Pelinsu Çileli şimdi Fox Tv ekranlarında yayımlanacak olan “Elkızı” dizisiyle izleyiciyle buluşacaktır.

Pelinsu Çileli Dizileri

  • 2018 – Geleceğin Starı
  • 2018 – Ağlama Anne
  • 2021 – Ada Masalı
  • 2021 – Elkızı

Pelinsu Çileli Filmleri

  • 2019 – El Kızı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler