Ana SayfaKimdirMasterchef Burcu Önal Kimdir?

İlgili Postlar

Masterchef Burcu Önal Kimdir?

Masterchef 2021′ de ana kadroya katılan 8. yarışmacı Masterchef Burcu Önal Kimdir? Burcu Önal Kaç Yaşında? Burcu Önal Ne Zaman Doğdu? Burcu Önal Nerede Doğdu? Burcu Önal Aslen Nereli? Burcu Önal Hangi Burç? Burcu Önal hakkında merak edilen bilgiler Kimdir haberimizde. İşte Burcu Önal…

Burcu Önal Kaç Yaşında? Burcu Önal Ne Zaman Doğdu? Burcu Önal Nerede Doğdu? 

11 Ocak 1986 yılında İstanbul’ da dünyaya gelen Burcu Önal, 35 yaşındadır.

Burcu Önal Aslen Nereli? Burcu Önal Hangi Burç?

Aslen Diyarbakırlı olan Burcu Önal, Oğlak burcudur.

Masterchef Burcu Önal Kimdir?

15 sene Asya’da yaşayan Burcu Önal, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Kendini bildi bileli hep mutfakta olduğunu söyleyen yarışmacı Burcu Önal, uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler aldı ve Uzun yıllar yurt dışında gemilerde garsonluk yaptı. Sonrasında yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yapmaya başladı.

Yakın zamanda İstanbul Tarlabaşı’nda Sini Ethnic isimli Asya yemeklerinin yapıldığı bir restaurant açan Burcu Önal, 2020’de MasterChef’in elemelerine katıldı ve Çin Mantısı yaparak ilk turda başarılı oldu.

Yarışmada giydiği Uzak Doğu kıyafetleri ile dikkatleri üzerine çekmiş olan Burcu Önal, üçlü eleme turunda sufle yaparken Walison’a yardım ederek elenmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler