Ana SayfaDedikoduMine Tugay'a Övgü Yağmuru

İlgili Postlar

Mine Tugay’a Övgü Yağmuru

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Instagram’ı sallamaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yeni fotoğraf paylaşan güzel oyuncu Mine Tugay’a övgü yağmuru geldi. İşte o fotoğaf;

Sosyal Medya Hesabından Paylaştı..

Güzel oyuncu Mine Tugay, yeni tarzını Instagram sayfasından takipçileri için yayınladı. Mine Tugay’ın “Biraz değişikliğin zamanı gelmişti” mesajıyla yayınladığı paylaşıma 124 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum geldi. Güzel oyuncu bu paylaşımına kuaförünü de etiketleyerek teşekkürlerini sundu. Bu değişikliğin ardından ünlü oyuncu kısa bir süre sonra yeniden eski imajına döndü.

Mine Tugay’ın Yıllar Sonraki Büyük Değişimi!

Mine Tugay Sosyal Medyayı Salladı

Mine Tugay sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 42 yaşındaki Mine Tugay iddialı pozlarına yenilerini ekledi.

Düzgün fiziği ile genç kızlara taş karan Mine Tugay’ın pozlarına beğeni yağdı. 42 yaşındaki Mine Tugay yeni pozuyla sosyal medyayı yıktı geçti.

Mine Tugay Ünlü Yapımcıyla Görüntülendi!

‘Uzun bir aradan sonra şahane çekim yaptık’ notuyla takipçilerinin karşısına çıkan Mine Tugay, bir döndü pir döndü. 42 yaşındaki Mine Tugay’ı görenler, ‘Maşallah yaşına rağmen çok güzel bir kadın’ yorumlarında bulunuyor.

Bir süredir ekranlarda yer almayan Tugay’ın hangi projede rol alacağı merak ediliyordu. Sık sık sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla takipçilerinin dikkatini çeken Tugay’ın formunu da koruduğu görüldü. 1.70 boyunda ve 55 kilo olan Tugay’ın düzenli spor yaptığı da biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler