Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Anneler Günü Paylaşımıyla Yürekleri Dağladı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Anneler Günü Paylaşımıyla Yürekleri Dağladı

Yıllar önce anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı, bu Anneler Günü’nü üzgün bir şekilde geçiriyor. Ilıcalı, anne ve babasının fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinde paylaştı. Acun Ilıcalı anneler günü paylaşımıyla yürekleri dağladı. İşte o paylaşım;

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Yemeğe Çıktı

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bir kızları olduğu için boşandıktan sonra arkadaş kalarak herkese örnek olan  iki ünlü isim ayrı ayrı tatil yaptıkları Bodrum’da bir araya geldi. Sevgilisi Guido Senia ülkesine gittiği için ailesine daha çok vakit ayıran Subaşı, geçtiğimiz akşam arkadaşları ve Acun Ilıcalı ile yemek yerken görüntülendi.

Çiftin yemek yerken restoranda olan diğer kişiler tarafından kayda alındı. Karşılıklı yemek yiyen Acun ılıcalı ve Şeyma Subaşı’nın görüntüsü kısa sürede Instagram’da gündem oldu. Her anını sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı’nın sessizliği dikkatlerden kaçmadı

Annesiyle Babasını Trafik Kazasında Kaybetti

Anne ve babasını Balıkesir’de yaşanan bir trafik kazasında kaybeden Acun Ilıcalı, olaydan sonra travma geçirerek 1 yıl boyunca evden çıkmadı. Aynı kazada kemikleri kırılan Acun’ın kızı Banu ise, mucizevi bir şekilde hayatta kaldı.

Acun Ilıcalı Anneler Günü Paylaşımıyla Yürekleri Dağladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla yürekleri dağladı.

ay

Ilıcalı annesiyle babasını paylaştığı fotoğrafında, “Sona ermeyecek özlemim her geçen gün daha da artıyor.. Sana ve babama layık olmak en büyük hayalim. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.” notunu düştü.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler