Ana SayfaDedikoduYasemin Özilhan Geniş Açı Kurbanı Oldu

İlgili Postlar

Yasemin Özilhan Geniş Açı Kurbanı Oldu

Mavi eşofmanı ve beyaz spor ayakkabısı ile objektif karşısına geçen sosyetik güzel Yasemin Özilhan, ayaklarının olduğundan büyük görünmesini tiye aldı. Yasemin Özilhan geniş açı kurbanı oldu.

Karakterinin zamanla değiştiğinden de bahseden Yasemin Özilhan, eskiden sinirlendiği konulara artık daha sakin yaklaştığını ifade etti. Bunda anne olmasının da büyük etkisinin olduğunu söyledi. “Sete giderken bol ve rahat ürünler giyerdim. Bence tarzın 20’lerin ortasında oturmaya başlıyor. Şu an sosyal medya sayesinde ister istemez trendleri takip edip modanın içinde olabiliyorsun. Ama bizim dönemimizde yoktu. Benim stilim karşısındakine ‘sakin ol’ diyen bir stil” dedi.

Yasemin Özilhan’dan Müjdeli Haber

Koçum Benim, Vizontele Tuuba, Aşk Oyunu ve Doktorlar gibi sevilen yapımlarda rol alan Yasemin Özilhan 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenmiş ve oyunculuk kariyerini sonlandırmıştı.Son olarak Mucize Doktor dizisinde konuk oyuncu olarak oynayan sosyetik güzel Yasemin Özilhan’ın üçüncü çocuğuna hamile olduğu iddia ediliyor. Daha önce yaptığı bir röportajda üçüncü çocuğu istediğini ve gönlünden erkek çocuk geçtiğini dile getiren Özilhan Şubat 2012’de kızı Emine’yi, Nisan 2013’te de Ela’yı dünyaya getirmişti.

Yasemin Özilhan Geniş Açı Kurbanı Oldu

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan Yasemin Özilhan bugün sabah saatlerinde sosyal medya hesabından bir fotoğraf yayımladı. Merdivende otururken çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sunan Yasemin Özilhan, ayaklarının olduğundan büyük görünmesini tiye aldı. Çay içerken poz verdiği görülen sosyetik güzel, “Geniş açı kurbanıyım” notunu düştüğü eğlenceli gönderisi ile yaklaşık 40 bin beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler