Ana SayfaDedikoduNeslihan Atagül'den Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklama

İlgili Postlar

Neslihan Atagül’den Sağlık Durumu Hakkında Yeni Açıklama

Geçtiğimiz hafta sağlık durumu nedeniyle rol aldığı Sefirin Kızı dizisine veda eden Neslihan Atagül sağlık durumu hakkında sevenlerini sık sık bilgilendiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Neslihan Atagül’den sağlık durumu hakkında yeni açıklama geldi.

Neslihan Atagül’den Veda Paylaşımı

Sefirin Kızı’na veda mesajı paylaşan Atagül, “Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Neslihan Atagül ‘ü Kızdıran Soru Ne?

Tuğba Özerk’ten Neslihan Atagül’e Destek

Uzun bir süredir aynı hastalıkla mücadele ettiğini açıklayan Tuğba Özerk Neslihan Atagül‘e “Tedaviden sonra hemen bebek sahibi olun lütfen. Çünkü bu hastalığın en kötü tarafı maalesef kadın yumurta sayısını düşürmesi. Ben bunları çok çektim. Bunun acısını çok yaşadım ve çok ağladım. Bebek sahibi olamadım. İnşallah bundan sonraki teknolojide ben de Allah nasip ederse anne olmayı çok istiyorum ve olabilirim. Bu hastalık aslında çok yaygın olan ve benim de 12 yıldır mücadele ettiğim ciddi bir rahatsızlık. Yeri geldiğinde konserlere gidemediğim, acılar içinde tekrar hastanelere döndüğüm ve işimden olduğum hastalık gerçekten. Neslihan ve Kadir; öncelikle size ilk tavsiyem eğer bir bebek sahibi olmak istiyorsanız, sakın! Şimdi değil… Önce tedavi…” dedi

Tuğba Özerk Kimdir?

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz hafta hastaneye gitmişti. ‘Geçirgen bağırsak sendromu’ teşhisi konulan Atagül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Atagül paylaşımına “İyi olmaya gayret ediyorum, tedavim devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Nesliah Atagül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler