Ana SayfaÜnlülerSaruhan Hünel "Youtuber'lar Fast Food Gibi"

İlgili Postlar

Saruhan Hünel “Youtuber’lar Fast Food Gibi”

Bodrum’da görüntülenen oyuncu Saruhan Hünel “Youtuber’lar Fast Food Gibi” dedi. Ekranlarda ilk olarak Gündüzün Karanlığı dizisi ile gördüğümüz Saruhan Hünel Bodrum’da görüntülendi. Oyuncunun günümüz dizi setlerine ilişkin yaptığı açıklamaların detayları haberimizde..

Saruhan Hünel Kimdir?

Kaybolan Yıllar Dizisi Dönüm Noktamdı

Aynalı Tahir dizisi ile ün kazanan Saruhan Hünel  “İzleyenler beni Aynalı Tahir dizisinden hatırlayacaklar fakat, 2006 yılında çok severek ve keyifle çektiğimiz Türkiye’de çok izlenen ve Ortadoğu’da da çok büyük ses getiren ‘Kaybolan Yıllar’ dizisiydi benim için dönüm noktası. Hem işleyiş olarak hem de senaryo olarak hem de teknik olarak benim de oyunculuğumu severek yaptığım rollerden biriydi. Aksiyon dizilerini daha da çok seviyorum” dedi.

Geçmişteki dizi setleri ile günümüz dizi setlerini değerlendiren oyuncu “Geçmiş yıllarda biz küçücük ekiplerle çalışıyorduk. Totalde ekibin 4 aracı vardı. Şimdiye bakıldığında çekimlere ordu gibi gidiyoruz. 5 tane karavan, 1 tane jeneratör, 2 tane ışık arabası filan 20 araçlık bir ekiple çıkılıyor artık çekimlere. Bu dönemdeki oyuncu arkadaşlarımız şanslı aslında. Bize biraz geç geldi, biraz zorlukları çektik ama o zorluklar da bize tecrübe kattı” diyerek yeni nesil oyuncuların şanslı olduğunu ifade etti.

Oyuncu Saruhan Hünel,’in Darp Davası Sonuçlandı!

Saruhan Hünel “Youtuber’lar Fast Food Gibi”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler