Ana SayfaKimdirElnur Hüseynov Kimdir?

İlgili Postlar

Elnur Hüseynov Kimdir?

Azerbaycanlı şarkıcı Elnur Hüseynov Kimdir? Elnur Hüseynov kaç yaşında ve nerede doğdu? Elnur Hüseynov’un burcu nedir ve aslen nerelidir? Elnur Hüseynov ne zaman doğdu? O Ses Türkiye yarışma birincilerinden Elnur Hüseynov hakkında merak edilen her şeyi Kimdir Haberimizde bulabilirsiniz.. İşte Elnur Hüseynov Kimdir?..

Elnur Hüseynov Nerede Doğdu?  Elnur Hüseynov’un Burcu Nedir?  Elnur Hüseynov Aslen Nerelidir? Elnur Hüseynov Ne Zaman Doğdu? Elnur Hüseynov Kaç Yaşındadır?

3 Mart 1987 tarihinde doğan Elnur Hüseynov, Aşkabat’da dünyaya gelmiştir. Aslen Azerbaycanlı olan şarkıcı Elnur Hüseynov, Balık burcudur ve şimdilerde 33 yaşındadır.

Elnur Hüseynov Kimdir?

Azerbaycanlı şarkıcı Elnur Hüseynov, 1992’de konservatuarda piyano eğitimi aldı. 1999 yılında Bakü’de yaşamaya başlayan Elnur Hüseynov, tıp okumaya başladı fakat bir sene sonra tekrar müziğe geri dönüş yaptı.

Yarışma O Ses Türkiye’nin 1 Aralık 2014 tarihindeki bölümünde de bütün jurilerin kararıyla Ebru Gündeş’in takımına geçmiştir.

Yarışmacı Şermin Özlem ile karşı karşıya gelen Elnur Hüseynov ile jüri üyesi Ebru Gündeş, yoluna devam etme kararı aldı.

O Ses Türkiye’de çapraz eşleşmelerde karşısına Seda Yiyin çıkan Elnur Hüseynov, %56 oy alırken, Seda Yiyin %44 oyda kalmıştır. Böylece kazanan Elnur Hüseynov oldu.

O Ses Türkiye çeyrek finalleri’de  ‘Exogenesis : Symphony Part 1’ eserini okuyarak büyük bir performansa imza atmıştır.

O Ses Türkiye Yarı final canlı yayınında ise ‘Vur Yüreğim’ adlı parçayı okuyan Elnur Hüseyinov, finale çıkmayı başarmıştır. Ve en son final akşamı ‘O Sole Mio’ ‘Lutch’ ve sonrada ‘Aşk’ parçasını okuyarak O Ses Türkiye birincisi olmıştur..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler