Ana SayfaÜnlülerZalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin İç Çamaşırı Giymeden Poz Verdi!!!..

İlgili Postlar

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin İç Çamaşırı Giymeden Poz Verdi!!!..

Kanal D televizyonlarının finale hazırlanıp hayranlarını üzen dizisi Zalim İstanbul’da Ceren’i Bahar Şahin, sosyal medyadaki son paylaşımı ile gündemde olay oldu. Güzel oyuncunun iç çamaşı giymeden çektiği pozuna yorum yağdı. Detaylar Haberimizde..

Oyuncu Bahar Şahin’in Cesur Pozu Olay Oldu

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin İç Çamaşırı Giymeden Poz Verdi!!!..

Kanal D ekranlarının 2 sezondur başarıyla devam eden dizi Zalim İstanbul maalesef 6 Nisan’da final yapaarak ekran macerasına veda edecek. Yayınlandığı ilk günden bu yana beğeni ile izlenen Zalim İstanbul reyting listelerinde kanalın yüzünü güldürmeyi başarmıştı.

Bahar Şahin Kimdir?

Bahar Şahin kimdir, kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde ...

Antakya’dan İstanbul’a uzanarak Agah Karaçay’ın köşküne taşınan 3 çocuklu Seher’in öyküsünün anlatıldığı dizinin başarılı oyuncu kadrosu da seyirci tarafından ilgiyle her hafta takip edildi. Yüksek performasıyla her hafta yukarı tırmanan genç oyuncu Bahar Şahin ise Zalim İstanbul sayesinde ünlenmiş oldu.

Bahar Şahin kimdir? Bahar Şahin nereli ve kaç yaşında? - Magazin ...

Başarılı Oyunculuğunu yanın da güzelliği ve fit görünümü ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 22 yaşındaki oyuncu Bahar Şahin sosyal medya kullanıcılarınında çok yakındam takip ettiği ünlülerden biri.

Zalim İstanbul sayesinde ününe ün katan başarılı oyuncuyu şu an  1 milyon 400 bin kişi takip ediyor. Sosyal medyasında her daim cesur pozları önde olan Bahar Şahin’in son paylaşımı ile yine olay oldu. Bu cesur poza binlerce yorum ve beğeni yağdı.

İşte Bahar Şahin’in O Cesur Pozu;

Hadi abi .. ✨
Yaz gelsin
Güneş açsın
Mikroplar gitsin   notuyla paylaştığı bu fotoğraf takipçilerini ikiye böldü.

Bahar Şahin: Allah belanı versin

Ulus olarak salgın günleri dolayısla zor günler geçirdiğimiz şu dönemde oyuncu Bahar Şahin’in bu sözleri pek çok takipçisi tarafından umut dolu görülse de diğer takipçileri Bahar Şahin’in iç çamaşırsız paylaşım yapmasını eleştirdi.

Pozundaki Derin göğüs dekoltesi ve iç çamaşırı giymediği bu paylaşımına çok kısa sürede 205 bin takipçisi tarafından beğeni gördü.

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin açıkladı: Çok acı çektim ...

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler