Ana SayfaÜnlülerAslı Turanlı Kadın Cinayetlerine İsyan Etti

İlgili Postlar

Aslı Turanlı Kadın Cinayetlerine İsyan Etti

Güzel oyuncu Aslı Turanlı, koronavirüs sebebi ile evlerinden çıkamayan kadınların öldürülmesine tepki gösterdi. Aslı Turanlı Kadın Cinayetlerine İsyan Etti

Dünyanın karantina altına olması dolayısı ile evlere kapanan insanlar sadece virüsle mücadele etmiyorlar. Bu zor süreçte kadına şiddet de ciddi biçimde artış gösterdi. Güzel oyuncu Aslı Turanlı, bu duruma isyan ediyor.

Aslı Turanlı Kimdir?

Aslı Turanlı Kadın Cinayetlerine İsyan Etti

Dünyayı etkisi altına alan virüs salgını sebebiyle karantina günleri yaşanıyor. Bu günlerde bir kişiden çok farklı bir konu hakkında yakarış geldi. Genç ve güzel oyuncu Aslı Turanlı, son 10 günde 10 kadının cinayete kurban gittiği yaptığı sosyal medya paylaşımı ile tepki gösterdi. Bu tepkilerin yanı sıra güvenli karantina yurtlarına ihtiyaç olduğunu da ifade ediyor Aslı Turanlı.

Koronavirüs ile mücadele edilen son günlerde Türkiye’nin ve dünyanın büyük çoğunluğu evlerinden dışarı çıkmayarak kendilerini karantinaya alıyor. Bu süreç içerisinde de kadına şiddet de ciddi oranda bir artış gösterdi. Ev karantinası altında olunan bu günlerde güncel verilere göre Türkiye’de son 10 gün içerisinde 10 kadın ev içinde cinayete kurban gitti.

Güzel oyuncu Aslı Turanlı sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla bu konuya dikkat çekti. Turanlı yaptığı paylaşımla şu sözleri sarfetti:

Ben ve benim gibi şanslı kadınla evlerimizde rahat olabiliriz ama bu tarz haberleri görmezden gelemeyiz. Son 10 günde 10 kadın cinayete kurban gitti. Hayatları tehlikede olan kadınlar faillerinden uzaklaştırılmalı, kadınlar için güvenli karantina yurtları açılmalı.

Turanlı bu tarz konularda yetkili mercilerin daha duyarlı davranmasını, daha ciddi önlemlerin alınmasını ve  insanların empati yapması gerektiğini söyledi. Turanlı son olarak “Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz için!” diyerek herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Aslı Turanlı Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler