Ana SayfaKimdirCem Yiğit Üzümoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Cem Yiğit Üzümoğlu Kimdir?

Türk oyuncu olan Cem Yiğit Üzümoğlu Kimdir? Cem Yiğit Üzümoğlu kaç yaşında ? Cem Yiğit Üzümoğlu aldığı roller nelerdir? Cem Yiğit Üzümoğlu aslen nereli? Cem Yiğit Üzümoğlu hangi burç? Cem Yiğit Üzümoğlu hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

04 Mayıs Doğumlu Ünlüler

Cem Yiğit Üzümoğlu Kaç Yaşında? Cem Yiğit Üzümoğlu Aslen Nereli? Cem Yiğit Üzümoğlu Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu, 04 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur.

Boğa Burcu Ünlüler

Cem Yiğit Üzümoğlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu, 04 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Boğa burcudur. 23 yaşında olan yakışıklı oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konsevatuarı Oyunculuk bölümü mezunudur. İstanbul da yaşamakta olan Cem Yiğit ilk kez bir dizide yer almaktadır. İcon Talent ajansına bağlı olarak çalışmakta olan yakışıklı oyuncu daha önce bir tiyatro oyununda yer almıştır. Daha sonra Şahika Tekand’an oyunculuk dersleri alan Cem Yiğit Üzümoğlu şimdi Adı Efsane dizisinde yer almaktadır. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran “Ottaman” adlı netflix dizide rol alan genç oyuncu dikkatleri üzerine çekerken yapımda kullanılan dilin İngilizce olması da izleyicilerin gözlerinden kaçmayan konular arasında.  Rise of Empires Ottoman dizisine Fatih Sultan Mehmet rolündeki Cem Yiğit Üzümoğlu önemli rollerde çok iyi başarılar elde etmiştir

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler