Ana SayfaKimdirCansu Gültekin Kimdir?

İlgili Postlar

Cansu Gültekin Kimdir?

“Sefirin Kızı” dizisinin sevilen oyuncusu Cansu Gültekin kimdir? Cansu Gültekin kaç yaşında? Cansu Gültekin dizileri neler? Cansu Gültekin filmleri neler? Cansu Gültekin aslen nereli? Cansu Gültekin hangi burç? Cansu Gültekin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cansu Gültekin Kaç Yaşında? Cansu Gültekin Aslen Nereli? Cansu Gültekin Hangi Burç?

Cansu Gültekin, 16 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Cansu Gültekin, Boğa burcudur.

Cansu Gültekin Kimdir?

Cansu Gültekin eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Cansu Gültekin lise döneminde amatör olarak tiyatroyla ilgilenmiştir. Liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazanan Cansu Gültekin, okul yıllarında çeşitli oyunlarda sahne almıştır.

Okuldan başarıyla mevzun olan Cansu Gültekin ilk olarak 2009 senesinde Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Akasya Durağı” ile ekran karşısında izleyici karşısına geçmiştir. Ardından 2015 senesinde “Baba Candır” dizisinde rol alan Cansu Gültekin bu diziyle büyük bir çıkış yakalamıştır. 2016 senesinde “Kertenkele Yeniden Doğuş” dizisinde “Büşra” karakterini canlandıran Cansu Gültekin, 2018 senesinde Blu Tv’de yayınlanan “Yaşamayanlar” dizisinde rol almıştır. Aynı yıl “Eyvah Karım” filmi ile beyaz perdedeki yerini alan Cansu Gültekin 2019 senesinde yayınlanmaya başlayan “Sefirin Kızı” dizisiyle ekranlara gelmeye devam etmektedir.

Cansu Gültekin Dizileri

  • 2019 – Sefirin Kızı
  • 2018 – Bir Umut Yeter
  • 2016 – Kertenkele Yeniden Doğuş
  • 2015 – Baba Candır
  • 2009 – Kavak Yelleri
  • 2008 – Akasya Durağı

Cansu Gültekin Filmleri

  • 2018 – Eyvah Karım

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler