Ana SayfaDedikoduAhmet Kural'dan Aksiyon Performans!

İlgili Postlar

Ahmet Kural’dan Aksiyon Performans!

Selçuk Aydemir’in senaristliği ve yönetmenliğini üstlendiği Baba Parası filmi, büyük bir heyecan ile vizyona çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş, Osman Alkaş’ın yer aldığı filmin yapımcılığını TR 40 33 Productions üstleniyor.

Ahmet Kural Dublörsüz Oynadı!

Baba Parası filminin başrol oyuncularından biri olan Ahmet Kural oynadığı zor ve aksiyonu bol sahnelerde dublörsüz oynayarak büyük bir performans sergiledi.Çekilen zorlu sahneler için şunları söyledi:Yeni sezona hazırlanan bir sporcu gibi profesyonel bir eğitmen eşliğinde çalıştım. Çekimler öncesinde ve çekimler sırasında her gün dört saatim, salonda geçti. Sabahın erken saatlerinde düzenli koşu yaptım. Böylesine sıkı bir biçimde hazırlanınca, o sahnelerin hakını vermek zor olmadı. Dublörümüz vardı ama ona gerek kalmadan Kıbrıslı Selim olarak rolümü oynadım.”

 Ahmet Kural Evleniyor!

Hollvwood Oyuncularını Aratmadı!

Çekilen zor sahnelerde büyük başarı gösteren ve yerden metrelerce yükseklikten atlayıp  hareket halindeki aracın önüne atlayışıyla aksiyon ustası Hollywood oyuncularını aratmadı. başarılı oyuncu filmindeki performansıyla çok konuşulacak. Film 1 Ocak 2020’de vizyona girecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler