Ana SayfaYaşamModaAltın Küre 2017'de Kırmızı Halı'dan Moda Esintileri

İlgili Postlar

Altın Küre 2017’de Kırmızı Halı’dan Moda Esintileri

Uç sarı renkler, peri masalı tüller ve farklı gösterişli kıyafetlere yer veren kırmızı halı, bu sene de yine pek çok moda akımının öncüsü olmayı başardı.

Amy Adams’dan Millie Bobby Brown’a kadar Hollywood’un en büyük isimleri geçtiğimiz gece Los Angeles’ta düzenlenen Altın Küre ödül törenine katıldı. Ünlüler için sadece kırmızı halıda yürümek dahi ilgi çekerken özellikle kadınlar giydikleri kıyafetler ile adeta birbiriyle yarıştı.

Emma Stone, akşam için Maison Valentino’nun romantik bir tül elbisesi ve sarı rengiyle oldukça dikkat çekiciydi. Akşam, Emily Ratajkowski, Reese Witherspoon, Maisie Williams, Kerry Washington ve Natalie Portman (Prada) ile daha çok açık tonları tercih etti.

Yeni Yıldız: Clare Foy

Gecenin yıldızlarından birisi de İngiliz oyuncu Clare Foy oldu. The Crown’daki oynadığı rolle göz kamaştıran Foy, gecede en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Gecede giydiği kıyafet de oldukça iddialıydı. Ruth Negga ise Louis Vuitton imzalı pırıl pırıl bir tarz seçerken, Amy Adams Tom Ford’la parladı.

Ödül programında özellikle kadınların prenses edası yaratmaya çalışması gözlerden kaçmadı. Claire Foy, Ryan Michelle Bathe, Lola Kirke gibi Carrie Underwood, Connie Britton, Zoe Saldana ve Felicity Jones Ve Angela Bassett bu konuda oldukça iddialı seçim yaparak objektiflere poz verdi.

Gece geneline bakıldığında pembe, sarı ve altın renklerinin ağırlıkta olduğu görülüyor.

İşte gecenin ünlüler yıldızından öne çıkan moda seçimleri;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler