Ana SayfaKimdirAli Tezel Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Tezel Kimdir?

Köşe yazarı Ali Tezel kimdir? Ali Tezel kaç yaşında? Ali Tezel hangi gazetelerde yazdı? Ali Tezel Tv programları neler? Ali Tezel aslen nereli? Ali Tezel hangi burç? Ali Tezel hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ali Tezel Kaç Yaşında? Ali Tezel Aslen Nereli? Ali Tezel Kimdir?

Ali Tezel, 10 Eylül 1966 senesinde Aydın’da dünyaya gelmiştir. Aslen Aydınlı olan başarılı köşe yazarı Ali Tezel, Başak burcudur.

Ali Tezel Kimdir?

Ali Tezel eğitim hayatına İzmir’de başlamış ancak ortaokuldan mevzun olduktan sonra liseyi “Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesi”nde tamamlamıştır. Liseden başarıyla mevzun olan Ali Tezel, Ankara’ya yerleşerek “Hacettepe Üniversitesi Anestezi Teknikerliği” yapmaya başlamıştır.

1989 senesinde İzmir’e yerleşen Ali Tezel “Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi idari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel ilişkiler Bölümü”nü okumaya başlamıştır. 2003 senesinde ise Akşam Gazetesi’nde “Çalışma Hayatı” ile “Sosyal Güvenlik Köşe”sini yazmaya başladı. Aynı senelerde  SKYTURK TV’de “Çalışma Hayatı”  programını sunan Ali Tezel, 2008 yılında aynı programın devamını NTV ekranlarında sunmaya başlamıştır.

2009 senesinde ise Haber Türk Gazatesi’nde köşesine devam eden Ali Tezel, 2014 senesinde  Bugün TV’de sadece Pazar akşamları, ve Uzay TV’de çarşamba akşamları “Ali Tezel’e Soralım” programını sunmuştur.

Ali Tezel TV Programları

  • 2003 – Çalışma Hayatı
  • 2007 – Ali Tezel’le İşimiz Var
  • 2008 – Çalışma Hayatı
  • 2014 – Ali Tezel’e Soralım
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler